KURV 0
LUK

Indkøbskurven er tom

70 25 21 07

Maxi Zoo Randers SØ

Adresse

Marsvej 28
8960 Randers SØ få rutevejledning her

86 41 21 07

 

Åbningstider

Normale åbningstider

Mandag 10.00 - 19.00
Tirsdag 10.00 - 19.00
Onsdag 10.00 - 19.00
Torsdag 10.00 - 19.00
Fredag 10.00 - 19.00
Lørdag 10.00 - 16.00
Søndag 10.00 - 16.00

 

På følgende dage holder vi lukket:

1. januar, Skærtorsdag, Langfredag, 1. og 2. påskedag, Store bededag, Kr. Himmelfartsdag, Pinsesøndag og 2. Pinsedag, Grundlovsdag samt 24. 25. og 26. december.

Butikschef

Marie Olsen
Marie Olsen

"I Maxi Zoo Randers vægter vi den gode og kompetente service højt, og vi glæder os til at hjælpe og rådgive dig i dine indkøb til dine dyr."

 

Aktiviteter i Maxi Zoo Randers SØ

Kommende aktiviteter i Maxi Zoo Randers SØ er de aktiviteter, der gælder for alle butikker, og som du kan se i vores fælles eventkalender.

Her vil blive slået op, når vi har aktiviteter, som kun finder sted i vores butik.

 

Gå tur med hunden i Maxi Zoo Randers SØ

Dato: Søndag den 25. oktober

Tidspunkt: Kl. 11.00

Så er det igen tid til at snøre vandreskoene, få hunden i snoren og gå med os ud på en fælles gåtur i det skønne efterårsvejr. Gåturen finder sted søndag den 25. oktober kl. 11.00. Vi mødes foran butikken og går sammen afsted på en god rute ca. 1 times tid.

Vi sørger for godbidder, vand samt høm høm poser på turen. Som afslutning på dagen får alle deltagende hunde udleveret en lille godtepose.

Vi håber på at se dig og din vovse i Maxi Zoo Randers SØ.
 

 

Skal du have en ny gnaver?

Maxi Zoo Randers samarbejder med en lang række partnere og har netop nu også indgået et samarbejde med tre nye gnaver-opdrættere. Dette betyder for dig som potemedlem, at hvis du køber et dyr gennem én af disse tre opdrættere, så får du ved købet en flot ”Startpakke” med, således at du og din nye gnaver får den bedste start sammen.

Vores nye samarbejdsaftaler består af Coton Randers (www.coton-randers.dk), der opdrætter sunde og flotte kaniner, Stutteri Hauge (www.stutteri-hauge.com), der opdrætter marsvin og dværgvæddere i forskellige pelstyper og Stald Anjola (www.stald-anjola.dk), der opdrætter dværgvæddere.

Skal du have ny gnaver, så er det bare med at tage kontakt til en af de førnævnte samarbejdspartnere og derved få den flotte ”Startpakke” med i købet.

 

Spar 10% på vaccinationer hos Vorup Dyrehospital

Maxi Zoo Randers samarbejder med en lang række spændende samarbejdspartnere og har netop nu også indgået en spændende aftale med Vorup Dyrehospital.

Dette betyder for dig som potemedlem, at du får 10% rabat ved alle vaccinationer af dine dyr, du skal blot huske at forevise dit medlemskort for at gøre brug af rabatten.

Du vil også i fremtiden kunne møde dyrlægerne fra Vorup Dyrehospital til diverse arrangementer i butikken, og såfremt du deltager i Vorup Dyrehospitals arrangementer, vil der også være en lille ”gavepose” fra Maxi Zoo Randers at finde.

  

Samarbejdspartnere & fordele

I Maxi Zoo lægger vi stor vægt på at have professionelle samarbejdspartnere i vores lokalområder, som f.eks. opdrættere, trænere, dyrlæger og andre eksperter.

I flere tilfælde tilbyder vores partnere dig, som kunde i Maxi Zoo eller som medlem af vores kundeklub "Poteklubben", særlige fordele.

Se hvilke samarbejdspartnere vi har i dit nærområde samt hvilke fordele dette kan have for dig her

Læs mere her


Vent venligst ...