KURV 0
LUK

Indkøbskurven er tom

  • Kundeservice

    Kompetent rådgivning
  • Hurtig levering

    1-3 hverdage
  • Fragt fra 25 DKK

    Fri fragt over 499 DKK

70 25 21 07

Maxi Zoo Viborg

Adresse

Holstebrovej 81A
8800 Viborg få rutevejledning her

88 77 02 73

 

Åbningstider

Normale åbningstider

Mandag 10.00 - 19.00
Tirsdag 10.00 - 19.00
Onsdag 10.00 - 19.00
Torsdag 10.00 - 19.00
Fredag 10.00 - 19.00
Lørdag 09.00 - 16.00
Søndag 10.00 - 16.00

Butikschef

Anita Thobiasen
Anita Thobiasen

"Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores nye butik i Viborg."

 

Kommende aktiviteter

I Maxi Zoo ved vi, at et aktivt samvær med ens kæledyr skaber glæde. Derfor arrangerer vi løbende forskellige aktiviteter, enten på kædeplan eller i din lokale Maxi Zoo butik, som kan skabe trivsel for dig og dit kæledyr.

Nedenfor kan du se kommende aktiviteter i Maxi Zoo Viborg. Vil du se hvilke aktiviteter der sker på kædeplan kan du se dette i vores eventkalender

 

Aktiviteter i Maxi Zoo Viborg

Kommende aktiviteter i Maxi Zoo Viborg er de aktiviteter, der gælder for alle butikker, og som du kan se i vores fælles eventkalender.

Her vil blive slået op, når vi har aktiviteter, som kun finder sted i vores butik.

 

Hvalpe-legestue i Maxi Zoo Viborg

Dato: Tirsdage i ulige uger for store racer (over 10 kg) og torsdage i ulige uger for små racer (under 10 kg)

Tidspunkt: 17-18

Maxi Zoo Viborg vil gerne invitere dig og din hvalp til at deltage i vores hvalpe-legestue, der finder sted tirsdage og torsdage i ulige uger fra kl. 17.00 til 18.00.

Formålet er at skabe rum for, at din hvalp kan møde andre hvalpe og "brænde" lidt sund energi af under erfarent opsyn fra Maxi Zoo's personale. Derudover får du mulighed for at udveksle erfaringer og historier, samt at få gode råd om træning m.m. fra såvel Maxi Zoo's personale som andre hvalpeejere.

Vores eneste krav til dig er, at din hvalp skal være mellem 8-20 uger, samt at I har et gyldigt vaccinationskort. Vi vil sørge for, at der er sat en hvalpegård op foran butikken, og vi vil selvfølgelig også stille op med vand og nogle hundegodter. Der vil være kaffe og kage til "forældrene".

Hvalpestuen er gratis for dig som Potemedlem, men pga. begrænset antal pladser er tilmelding nødvendig. Tilmelding kan ske hos personalet i butikken eller på mail: viborg@maxizoo.dk.

Vi glæder os til at se jer alle - og til at lære jeres skønne hvalpe at kende!

 

Samarbejdspartnere & fordele

I Maxi Zoo lægger vi stor vægt på at have professionelle samarbejdspartnere i vores lokalområder, som f.eks. opdrættere, trænere, dyrlæger og andre eksperter.

I flere tilfælde tilbyder vores partnere dig, som kunde i Maxi Zoo eller som medlem af vores kundeklub "Poteklubben", særlige fordele.

Se hvilke samarbejdspartnere vi har i dit nærområde samt hvilke fordele dette kan have for dig her

Læs mere her


Vent venligst ...