KURV 0
LUK

Indkøbskurven er tom

  • Kundeservice

    Kompetent rådgivning
  • Hurtig levering

    1-3 hverdage
  • Fragt 25 DKK

    Fri fragt over 499 DKK

70 25 21 07

Maxi Zoo Viborg

Adresse

Holstebrovej 81A
8800 Viborg få rutevejledning her

88 77 02 73

 

Åbningstider

JULENS OG NYTÅRETS ÅBNINGSTIDER

Fra den 15. dec. til og med den 23. dec.
har vi åbent frem til kl. 20.00

Onsdag den 24. dec.: LUKKET

Torsdag den 25. dec.: LUKKET

Fredag den 26. dec.: LUKKET

Fra den 27. dec. til den 30. dec. har vi normale åbningstider (se nedenfor)

Onsdag den 31. dec. har vi åbent frem til kl. 14.00

Torsdag den 1. januar: LUKKET


Normale åbningstider

Mandag 10.00 - 19.00
Tirsdag 10.00 - 19.00
Onsdag 10.00 - 19.00
Torsdag 10.00 - 19.00
Fredag 10.00 - 19.00
Lørdag 09.00 - 16.00
Søndag 10.00 - 16.00

Butikschef

Anita Thobiasen
Anita Thobiasen

"Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores nye butik i Viborg."

 

Kommende aktiviteter

I Maxi Zoo ved vi, at et aktivt samvær med ens kæledyr skaber glæde. Derfor arrangerer vi løbende forskellige aktiviteter, enten på kædeplan eller i din lokale Maxi Zoo butik, som kan skabe trivsel for dig og dit kæledyr.

Nedenfor kan du se kommende aktiviteter i Maxi Zoo Viborg. Vil du se hvilke aktiviteter der sker på kædeplan kan du se dette i vores eventkalender

 

Aktiviteter i Maxi Zoo Viborg

Kommende aktiviteter i Maxi Zoo Viborg er de aktiviteter, der gælder for alle butikker, og som du kan se i vores fælles eventkalender.

Her vil blive slået op, når vi har aktiviteter, som kun finder sted i vores butik.

 

Jule-hvalpelegestue for store hvalpe i Maxi Zoo Viborg

Dato: Tirsdag den 16. december

Tidspunkt: Kl. 17-18

Så er det tid til årets sidste hvalpelegestue for store hvalpe (voksenvægt over 10 kg) i alderen 8-20 uger hos Maxi Zoo Viborg. Her kan din hvalp lege med andre hvalpe på samme alder og størrelse – naturligvis under overvågning. Desuden kan du som ejer møde andre hvalpeejere og udveksle erfaringer.Vi stiller hvalpegård, legetøj og vand til rådighed.

Hvalpelegestuen foregår tirsdag den 16. december kl. 17-18. Legestuen er gratis, men tilmelding er nødvendig, da der er begrænsede pladser. Tilmeldingen kan ske i butikken eller på mail til viborg@maxizoo.dk. Oplys hvalpens fødselsdato, race og navn samt dit eget navn og telefonnummer.

 

Jule-hvalpelegestue for små hvalpe i Maxi Zoo Viborg

Dato: Torsdag den 18. december

Tidspunkt: Kl. 17-18

Så er det tid til årets sidste hvalpelegestue for små hvalpe (voksenvægt under 10 kg) i alderen 8-20 uger hos Maxi Zoo Viborg. Her kan din hvalp lege med andre hvalpe på samme alder og størrelse – naturligvis under overvågning. Desuden kan du som ejer møde andre hvalpeejere og udveksle erfaringer. Vi stiller hvalpegård, legetøj og vand til rådighed.

Hvalpelegestuen foregår torsdag den 18. december kl. 17-18. Legestuen er gratis, men tilmelding er nødvendig, da der er begrænsede pladser. Tilmeldingen kan ske i butikken eller på mail til viborg@maxizoo.dk. Oplys hvalpens fødselsdato, race og navn samt dit eget navn og telefonnummer. 

Hvalpe-legestue i Maxi Zoo Viborg

Dato: Torsdage i ulige uger

Tidspunkt: 17-18

Maxi Zoo Viborg vil gerne invitere dig og din hvalp til at deltage i vores hvalpe-legestue, der finder sted torsdage i ulige uger fra kl. 17.00 til 18.00 (næste gang torsdag den 5. juni).

Formålet er at skabe rum for, at din hvalp kan møde andre hvalpe og "brænde" lidt sund energi af under erfarent opsyn fra Maxi Zoo's personale. Derudover får du mulighed for at udveksle erfaringer og historier, samt at få gode råd om træning m.m. fra såvel Maxi Zoo's personale som andre hvalpeejere.
Vores eneste krav til dig er, at din hvalp skal være mellem 8-20 uger, samt at I har et gyldigt vaccinationskort. Vi vil sørge for, at der er sat en hvalpegård op foran butikken, og vi vil selvfølgelig også stille op med vand og nogle hundegodter. Der vil være kaffe og kage til "forældrene".

Hvalpestuen er gratis for dig som Potemedlem, men pga. begrænset antal pladser er tilmelding nødvendig. Tilmelding kan ske hos personalet i butikken eller på mail: viborg@maxizoo.dk.

Vi glæder os til at se jer alle - og til at lære jeres skønne hvalpe at kende!

 

Foredrag om nytårsangst i Maxi Zoo Viborg

Dato: Onsdag den 5. november

Tidspunkt: Kl. 19.00

Kom ned i butikken onsdag den 5. november kl. 19.00 når vi og Egelund Dyreklinik afholder foredrag om nytårsangst ”Nytårsaften – dyrenes store skræk”.
Set med dyrenes (og med mange dyreejeres øjne) er nytårsaften årets værste dag. Bliv klogere på hvilke muligheder der er for at gøre nytårsaften til en mere behagelig oplevelse for dit kæledyr.

På aftenen vil veterinærsygeplejerske i klinisk etologi Fie Tiedemann stå til rådighed med råd og vejledning. Fie vil bl.a. komme ind på hvorfor det er så vigtigt at undgå en ubehagelig nytårsaften, hvordan man ser, at ens kæledyr er bange, hvordan man forebygger nytårsangst og hvad du skal gøre, hvis dit dyr er angst.

På grund af et begrænset antal pladser er tilmelding nødvendig. Tilmelding skal ske hos butikken på tlf. 88 77 02 73, ath@maxizoo.dk eller hos Egelund Dyreklinik på tlf. 51 23 52 70 eller egelund.dyreklinik@gmail.com

Vi håber på at se dig til foredrag i Maxi Zoo Viborg.

  

Samarbejdspartnere & fordele

I Maxi Zoo lægger vi stor vægt på at have professionelle samarbejdspartnere i vores lokalområder, som f.eks. opdrættere, trænere, dyrlæger og andre eksperter.

I flere tilfælde tilbyder vores partnere dig, som kunde i Maxi Zoo eller som medlem af vores kundeklub "Poteklubben", særlige fordele.

Se hvilke samarbejdspartnere vi har i dit nærområde samt hvilke fordele dette kan have for dig her

Læs mere her


Vent venligst ...