KURV 0
LUK

Indkøbskurven er tom

Aktiviteter i Maxi Zoo

Aktiviteter på kædeplan

Her kan du se hvilke aktiviteter Maxi Zoo har lige nu på kædeplan. Dvs. aktiviteter som foregår i alle butikker eller på anden måde ikke er knyttet til en lokal butik, f.eks. online aktiviteter og andet.

Ønsker du at se hvad der sker i din lokale Maxi Zoo butik i den kommende tid, så tag et kig i vores eventkalender på Facebook her

Vil du hellere have nyheden om aktiviteterne for din Maxi Zoo butik direkte i din mail-indbakke? Så meld dig ind i Poteklubben og gør samtidig brug af klubbens andre fordele. Du kan læse mere og melde dig ind her

  

Live chat med Maxi Zoo's eksperter på facebook

Tidspunkt: Hver torsdag kl. 20.30 - 21.30

Hver torsdag mellem kl. 20.30-21.30 kan du live-chatte med en af vores eksperter på vores Facebookside.

Tjek i vores eventkalender på facebook, hvornår du kan chatte med din yndlingsekspert eller læs mere om vores eksperter her.

 

Book en personlig shopperhvalp

Udbuddet af foder, tilbehør og legetøj er overvældende, når der skal shoppes til kæledyret. Derfor tilbyder Maxi Zoo nu en personlig shopper, som kan hjælpe dig med at nå frem til de bedste løsninger for netop dit kæledyr og endda med mulighed for at opnå en fin rabat på købet. Der er nemlig stor forskel på dyrs behov alt afhængig af, om de er unge eller gamle, har lang eller kort pels eller et højt eller lavt energiniveau. Vores personlige shoppere står til rådighed med deres store ekspertise, så der i ro og mag kan findes frem til ideelle køb, der matcher dine og dit kæledyrets behov. Kontakt personalet i din lokale Maxi Zoo og book en tid - eller ring på butikkens tlf. nr.

 

Få 20% rabat på dit første køb med en hvalpe- eller killinge-voucher 

Den personlige shopper er især værd at søge rådgivning hos, hvis familien skal udvides med en lille hvalp eller killing. På den måde sikres den bedste start med både de rette anskaffelser, foder og ikke mindst gode råd om pasning og pleje i den første tid. I den forbindelse tilbyder Maxi Zoo 20% rabat på dit første køb til den lille nye hvalp eller killing med en hvalpe-voucher eller killinge-voucher. Det er GRATIS som medlem af Poteklubben - tilmeld dig her. Er du allerede medlem af Poteklubben, kan du bestille hvalpe- eller killinge-voucheren via "Ret profil" nederst i et af vores nyhedsbreve.