KURV 0
LUK

Indkøbskurven er tom

Edgard & cooper hundefoder Edgard & cooper hundefoder

Fantastisk smag kommer fra fantastiske ingredienser

Edgard & Cooper – Er et naturligt velsmagende hundefoder, som du, din hund og vores planet kan have det godt med. At spise er en af ​​livets simple glæder, men rigtig mange producenter over komplicerer deres produkter. Edgard & Cooper gør tingene anderledes.

Friske råvarer og fokus på bæredygtighed

Ved at behandle naturens ingredienser med respekt laver Edgard & Cooper foder, der er naturligt sundt, fuld af smag og perfekt til hunde. Derudover arbejder de hårdt mod deres bæredygtighedsmål og - gennem Edgard & Cooper Foundation - støtter de fantastiske hunde- og katte velgørenhed over hele kloden. For at lave deres foder bruger de så meget frisk kød som muligt - det betyder, at intet er blevet overbehandlet eller tørret.

Friske ingredienser

Se de lækre varianter til hund

Edgard & Cooper tørfoder til hund

Tørfoder til hunde

Edgard & Cooper vådfoder til hund

Vådfoder til hunde

Edgard & Cooper doggy dental til hund

Dental sticks til hunde


Frisk foder til din hund - hele livet

Uanset om du har en hvalp, voksen hund eller en senior hund, så vil den elske de friske ingredienser og den gode smag i Edgard & Coopers mange fodervarianter. Se det store udvalg til hvalp, voksen og senior.

   

Frisk & nærende foder til din aktive hundehvalp

Tørfoder med kylling, and og grønt:

- Perfekt til energiske voksende hvalpe og deres følsomme maver.
Tørfoder spækket med frisk and og kylling, denne kornfri opskrift er specielt designet til at opfylde en voksende hvalps ernæringsbehov. Den er fuld af protein af høj kvalitet – hvilket betyder, at der ikke er tørret eller dehydreret kød. Opskriften indeholder præbiotika til en sund tarm, og vi tilføjer ekstrakter af glucosamin og chondroitin for stærke led.
Naturlige ingredienser: And, kylling, madbanan, mango, gulerod, ærter.

Tørfoder til hvalpe

Vådfoder med and & kylling:

- Til hvalpe med masser af energi.
Vådfoder som er lavet med velsmagende and og kylling, denne kornfri opskrift er omhyggeligt designet til at opfylde en voksende hvalps ernæringsbehov. Den er fuld af protein af høj kvalitet, som hjælper med at opbygge muskler og styrke immunforsvaret.
Naturlige ingredienser: And, kylling, broccoli, gulerod, græskar.

Vådfoder til hvalp
   

Frisk & nærende tørfoder til din voksne hund

- Prøv de forskellige varianter propfyldt med sunde proteiner og grønt.

Fresh Free-Run: Tørfoder fuld af lækker frisk, fritgående kylling, denne kornfri opskrift er en fantastisk lavkaloriekilde til protein af høj kvalitet (og intet tørret eller dehydreret kød), indeholder bl.a. kylling, mango, blåbær & gulerod.

Tørfoder til voksne hunde

Fresh Norwegian: Tørfoder med frisk norsk laks,denne kornfri opskrift er fuld af protein af høj kvalitet og omega 3 (og ingen tørret eller dehydreret fisk). Den er hypoallergen, indeholder bl.a. laks, rødbede, æble, mango & solbær.

Tørfoder til voksne hunde

Fresh Vension & Free-Run: Tørfoder lavet på en frisk vildt- og fritgående ande-opskrift som giver højkvalitetsprotein fra 'nye' kilder (og intet tørret eller dehydreret kød), indeholder bl.a. and, æble, rødbeder, pære & blåbær.

Tørfoder til voksne hunde

Grass Fed Lamb: Tørfoder lavet med frisk græsfodret lam, denne kornfri opskrift er fuld af protein af høj kvalitet og essentielle aminosyrer (og intet tørret eller dehydreret kød). Den er hypoallergen (så den er perfekt til følsomme maver) og indeholder præbiotika til at understøtte en sund tarm.

Tørfoder til voksne hunde

Friske og smagfulde vådfoder varianter til din voksne hund

Vildt & and med grønt: Vådfoderet er lavet af en kødfuld, kornfri opskrift som er lavet ved hjælp af vildt og and - begge fantastiske nye proteinkilder, der passer til hunde med følsomme maver. Vildt er spækket med omega 3, hvilket er vigtigt for en blød og skinnende pels. Som en bonus kombinerer vi kødet med nærende indmad (som hjerte og lever) for en ekstra portion næring. Indeholder bl.a. vildt & and med tranebær, rødbeder og sød kartoffel.

vådfoder til voksne hunde

Kylling & kalkun med grønt: Vådfoder lavet af velsmagende kylling og kalkun, denne kornfrie opskrift er fuld af protein af høj kvalitet, der vil holde din hund til at se og føle sig bedst muligt. Vi blander vores opskrifter med en supersund blanding af frugt og grønt, plus et ekstra boost af nærende urter og planter. Derefter koger vi dem langsomt for at fastholde næring og smag. Indeholder bl.a. kylling, kalkun, æble, tranebær, gulerod

vådfoder til voksne hunde

Lam & okse med grønt: Vådfoder spækket med velsmagende lam og oksekød, denne kornfri opskrift er fuld af protein af høj kvalitet, der vil holde din hund til at se og føle sig bedst muligt. Især oksekød giver masser af essentielle aminosyrer. God til hunde med følsomme maver. Indeholder bl.a. lam, okse, æble, gulerod & rødbede.

vådfoder til voksne hunde
   

Frisk tørfoder til din senior hund

Fresh Free-Run med kylling & norsk laks:

- Perfekt til senior hunde, som er 8 år eller ældre.
Tørfoder spækket med frisk kylling og laks, denne kaloriefattige kornfri opskrift er perfekt til ældre hunde. Fyldt med magert, sundt protein og intet kød, der er tørret eller dehydreret. Indeholder præbiotika for en sund tarm, og vi tilføjer naturlige ekstrakter af glucosamin og chondroitin for at holde leddene fleksible. Vi blander vores opskrifter med en supersund blanding af frugt og grønt, plus et ekstra boost af nærende urter og planter. Ideel til ældre hunde: den friske laks er spækket med omega 3, der er vigtigt for aldrende hjerner, mens det magre kyllingekød holder kalorieindtaget nede for hunde, med en stillestående livsstil.
Naturlige ingredienser: Kylling, laks, broccoli, blåbær, tranebær & grønkål.

Tørfoder til senior hunde

Intet slår friskhed!

Edgard & Cooper laver feel good mad til din hund. Med god og frisk mad hver dag føler man sig fantastisk - både i krop og sjæl! Intet slår frisk kød og simple naturlige ingredienser, der er omhyggeligt tilberedt og pakket miljørigtigt, hvor der er taget hensyn til planeten. Med naturligt foder fra Edgard & Cooper vil både du, din hund og planeten føle sig godt tilpas.

Hund, der spiser

Gode grunde til at vælge Edgard & Cooper

Velgørenhed

1% af salget går til velgørenhed
Læs mere

Sundt for din hund og for planeten

Sundt for din hund & for planeten

papiremballage

100% papiremballage
0% plastik


Prøv også de plantebaserede Dental sticks med jordbær & mint

- En nem og velsmagende måde for din hund at passe på sine tænder.