KURV 0
LUK

Indkøbskurven er tom

70 25 21 07

Adult Daily Care Overweight/Sterilised 12,5 kgAdult Daily Care Overweight/Sterilised 12,5 kg
Move your mouse over image or click to enlarge

Yderligere information

Online pris Nej
Varenummer 100391
Expected Delivery Days 2
Extra Shipping Cost 0,00 DKK
Allow backordered notice Nej
Allow extra shipping notice Nej

Tørfoder til voksne hunde som er overvægtige eller steriliserede.

DailyCare Overweight, Sterilized til en overvægtig og eller steriliseret hund er daglig fuldfoder indeholdende nødvendige vitaminer og mineraler, som en hund har brug for. En hund er tilbøjelig til at tage på i vægt efter sterilisering, fordi hormonniveauer forandres. Motion og ernæring er afgørende i forhold til vægt.

DailyCare Overweight, Sterilized er specielt udviklet til hunde med tilbøjelighed til at tage på i vægt. Overvægt øger risikoen for diabetes og hjerte- og ledproblemer, DailyCare Overweight, Sterilized er daglig fuldfoder med L-carnitin, som hjælper med at reducere kropsfedt og at bevare magert muskelvæv. DailyCare Overweight, Sterilized indeholder mindre fedt men alle nødvendige næringsstoffer, vitaminer og mineraler til hundens daglige behov.

Sammensætning
Majs, Tørret kylling og kalkun (>14%, en naturlig kilde til glucosamin og chondroitinsulfat), hvede, malet durra, byg, roetrævler (>2.5%), tørrede hele æg, hydrolysebehandlet kyllingeprotein, animalsk fedt, kaliumchlorid, kalciumkarbonat, hørfrø, natriumchlorid, natrium hexametafosfat, fiskeolie.

EUKANUBA

Adult Daily Care Overweight/Sterilised 12,5 kg

Varenr.: 100391
399,95 DKK
  • Køb denne vare i én af vores butikker - find din nærmeste Maxi Zoo her
     

Vent venligst ...