KURV 0
LUK

Indkøbskurven er tom

Frontect loppemiddel Frontect loppemiddel

Frontect loppe- og flåtmiddel - den hidtil bedste beskyttelse mod bid

Når foråret og sommeren rammer går loppesæsonen for alvor i gang og det er til stor gene for vores pelsede familiemedlemmer. Frontect loppe- og flåtmiddel til hund er Frontlines hidtil bedste beskyttelse mod bid. Det skyldes at den beskytter effektivt mod lopper, flåter og kryb allerede før de lægger æg.

Frontect er det nyeste medlem af Frontline-familien og resultatet af mere end 25 års målrettet produktudvikling og kendes allerede i andre lande som Frontline Tri-act. Frontect indeholder bl.a. permethrin og kan derfor ikke bruges til katte.

Frontect - den hidtil bedste beskyttelse mod bid

 • Repellerende: Frontect har en afskrækkende effekt, så din hund undgår bid og stik
 • Hurtig: Frontect virker allerede før flåten bider sig fast og loppen lægger æg
 • Effektiv: Fra 2 dage efter behandling dræber Frontect nye flåter og lopper indenfor 6 timer

Frontect beskytter mod bid og virker i 30 dage

Frontect ligger på huden og den inderste del af pelsen. Derfor skal flåter og lopper ikke bide for at dø. Ved korrekt påføring virker Frontect i 30 dage, og effekten aftager ikke i løbet af de 30 dage.


Dosering efter din hunds størrelse

Frontect fås i 5 forskellige doseringer, så du nemt kan finde en løsning, der passer præcis til din hund.

Frontect XS hunde 2-5 kg

XS 2-5 kg

Frontect S hunde 5-10 kg

S 5-10 kg

Frontect M hunde 10-20 kg

M 10-20 kg

Frontect L hunde 20-40 kg

L 20-40 kg

Frontect XL hunde 40-60 kg

XL 40-60 kg


Derfor skal du vælge Frontect

Mod
lopper
Mod
loppeæg
Mod
loppelarver
Mod
flåter
Repellerer
flåter
Mod myg,
sandfluer &
stikfluer
Repellerer
myg, sandfluer
& stikfluer
FRONTLINE VET
til hund & kat
flueben X X flueben X X X
FRONTLINE COMBO
til hund & kat
flueben flueben flueben flueben X X X
FRONTECT
- til hund
flueben Virker mod lopper før de lægger æg Virker mod lopper før de lægger æg flueben flueben flueben flueben

Frontect er nemt at bruge

Step 1

Klip pipettens spids af med en saks.

Step 2

Spred pelsen mellem skulderbladene. Placer pipettens spids på huden.

Step 3

Pres forsigtigt pipettens indhold ud på huden. Indholdet deles i to påføringer på steder, hvor hunden ikke kan slikke sig: I bunden af nakken foran skulderbladene og midt på nakken mellem bunden af kraniet og skulderbladene. Vask hænder efter brug.


Gode råd når du anvender loppe- og flåtmidler

 • Brug ikke loppemidlet på våd pels, da det er nemmere for loppemidlet at sidde fast i tør pels. Undgå at udsætte dyret for vand indenfor de første 48 timer efter behandling, for optimal effekt.
 • Påfør midlet et sted hvor dyret ikke kan slikke
 • Påfør om aftenen, så kan midlet tørre i løbet af natten
 • Alle dyr i husstanden skal behandles, husk at vælge et loppe- og flåtmiddel der passer specifikt til hund og/eller kat
 • Behandling bør gentages hver 4. uge, for at opnå optimal effekt
 • Må ikke masseres ind i pelsen

Frontect pligttekst

Frontect (fipronil/permetrin) spot-on opløsning til hunde. Lægemiddel mod ektoparasitter til udvortes brug. Indikation: Behandling og forebyggelse af lopper og/eller flåter, hvor repellerende effekt mod sandmyg, stikfluer og/eller myg er nødvendig.

Virkning: Præparartet dræber eksisterende lopper indenfor 24 timer og forebygger nye loppeangreb i 4 uger. Repellerer flåter i mindste 7 dage og op til 4 uger efter behandling. Enkelte flåter kan dog tilhæftes og give slip indenfor de første 24 timer efter infestation. Har umiddelbar dræbende virkning mod flåter. Er flåterne til stede, når præparartet gives, er det ikke sikkert, de alle dræbes indefor 48 timer. Vedvarende dræbende virkning mod flåter i 4 uger. Repellerende og vedvarende insekticid virkning mod sandfluer i 3 uger og vedvarende insekticid virkning og myg i 4 uger. Repellerer og dræber stikfluer i 5 uger.

Bivirkninger: Efter anvendelse er der i meget sjældne tilfælde set forbigående lette hudreaktioner på påføringsstedet samt generel kløe og hårtab. Udtalt savlen, forbigående symptomer på øget følsomhed over for berøring, hyperaktivitet, muskelrysten, depression og andre nervøse symptomer. Opkastning er observeret efter anvendelse. Hvis hunden slikker på påføringsstedet, kan der ses kraftig savlen og opkastning.

Forsigtighed: Dette lægemiddel er udelukkende til brug på hunde. Må IKKE anvendes til katte eller kaniner, da bivirkninger inklusiv dødsfald kan indtræffe. Anbefales ikke til hunde under 8 uger eller til hunde der vejer mindre end 2 kg. Virkningen mod lopper påvirkes ikke selv om dyret af og til bliver vådt (svømning, bad). Hunde skal dog ikke svømme eller vaskes med shampoo inden for 48 timer efter behandling.

Pakningsstørrelser/Dosering:

 • 1 pipette på 0,5ml fra 2-5kg
 • 1 pipette på 1 ml fra 5-10kg
 • 1 pipette på 2ml fra 20-40kg
 • 1 pipette på 6 ml fra 40-60kg

Det anbefales at læse oplysningerne i indlægssedlen før brug. Dato for seneste SPC: 10/2021. For fuldstændig info om FRONTECT se www.produktresume.dk (+Virksomhedens kontaktinformation her)