KURV 0
LUK

Indkøbskurven er tom

70 25 21 07

Adult Light kylling 12 kgAdult Light kylling 12 kg
Move your mouse over image or click to enlarge

Flere visninger

  • SCIENCE PLAN
  • Adult

Yderligere information

Online pris Nej
Deklaration 30% blandet kylling og kalkun): Formalet majs, kylling- og kalkunkødmel, sojabønnemel, animalsk fedt, majsglutenmel, koncentrat, hørfrø, vegetabilsk olie, salt, L-carnitintilskud, L-lysin hydroklorid, kaliumklorid, kaliumcitrat, kalciumkarbonat, taurin, L-tryptofan, vitaminer og sporstoffer. Naturligt konserveret med blandede tocopheroler, citronsyre og rosmarinekstrakt. ndt immunforsvar. Optimalt DHA-indhold fra fiskeolie, sikre en blank pels og blød hud, og med et afbalanceret natrium- og fosforindhold bevares sunde og vitale organer.Anbefales til killinger fra fravænning til 1 år, og drægtige og diegivende katte.
Varenummer 110020
Expected Delivery Days 1
Extra Shipping Cost 0,00 DKK
Allow backordered notice Nej
Allow extra shipping notice Nej
Tørfoder til voksne hunde, med kylling, 12 kgScience PlanÙ Canine Light Adult Chicken er sammensat til at hjælpe med at holde idealvægten.Science PlanÙ Canine Light Adult Chicken er tilsat klinisk dokumenterede antioxydanter og L-carnitin, der er med til at omdanne fedt til energi. Med 40 % mindre fedt og 18 % færre kalorier* (sammenlignet med Science Plan Advanced Fitness). Højt fiberindhold kontrollerer sultfornemmelse mellem måltider.Anbefales til voksne hunde, som er mindre aktive eller med tendens til overvægt
30% blandet kylling og kalkun): Formalet majs, kylling- og kalkunkødmel, sojabønnemel, animalsk fedt, majsglutenmel, koncentrat, hørfrø, vegetabilsk olie, salt, L-carnitintilskud, L-lysin hydroklorid, kaliumklorid, kaliumcitrat, kalciumkarbonat, taurin, L-tryptofan, vitaminer og sporstoffer. Naturligt konserveret med blandede tocopheroler, citronsyre og rosmarinekstrakt. ndt immunforsvar. Optimalt DHA-indhold fra fiskeolie, sikre en blank pels og blød hud, og med et afbalanceret natrium- og fosforindhold bevares sunde og vitale organer.Anbefales til killinger fra fravænning til 1 år, og drægtige og diegivende katte.
HILLS SCIENCE PLAN

Adult Light kylling 12 kg

Varenr.: 110020
539,00 DKK
  • Køb denne vare i én af vores butikker - find din nærmeste Maxi Zoo her
     

Vent venligst ...