KURV 0
LUK

Indkøbskurven er tom

KW plejeartikler til hunde og katte KW plejeartikler til hunde og katte

KW - kvalitets plejeartikler til hunde og katte

KW Produkter er kvalitets plejeprodukter til fornuftige priser, der er tilpasset hundens og kattens behov og gør pelspleje til en leg for alle - både dyr og mennesker. KW produkter er altid fremstillet af de bedste råvarer og de overholder reglerne for konserveringsmidler i humane produkter, hvilket ikke er nødvendigt når produkterne er til dyr. Samtidig er KW produkter fri for parabener og MI (konserveringsmidlet: methylisothiazolinone) og produkterne produceres på KW's danske fabrik.

I Maxi Zoo forhandler vi også KW tilbehør som f.eks. transporttasker, vet-beds, lickimats og andre livsstilsprodukter til hund og kat. Få et overblik over udvalget herunder.


Bliv klogere på KW og filosofien bag produkterne


Populære KW produkter til hunde og katte

KW Shampoo til hund & kat
Shampoo
KW Balsam til hund & kat
Balsam
KW Potepleje
Potepleje
KW sårpleje
Sårpleje
Loppebekæmpelse
Loppebekæmpelse
KW ørredolie
Olier & tilskud
lugtfjerner & hygiejne
Hygiejne & lugt
Tandpleje hund
Tandpleje
Pelspleje & styling
Grooming
KW Transporttaske & vet-bed
Tilbehør

Prøv KW Nature med naturlige ingredienser

KW nature KW Nature

KW Nature er en produktserie med naturlige ingredienser, der styrker pelsen hos din hund eller kat. Prøv bl.a. shampoo med Jojoba & kokosolie, Arganolie shampoo og balsam eller shampoo med Havre & Aloe Vera. Alle produkter er fremstillet af de bedste råvarer og er fri for parabener. KW NATURE indeholder også økologisk Aloe Vera, som plejer huden og er fugtgivende. KW Nature serien forhandles kun på maxizoo.dk, ikke i vores butikker.