KURV 0
LUK

Indkøbskurven er tom

Advantage VetAdvantage Vet

Giv lopperne klø med Advantage vet.

Der er lopper i Danmark hele året rundt. I vinteren trives lopperne rigtig godt i varme, velisolerede huse, hvor lopperne forpupper sig i huller og sprækker i gulvet og rundt omkring på dit kæledyrs favoritsteder. Én enkelt loppe er normalt ikke et problem, men desværre formerer lopperne sig voldsomt hurtigt. Det gør, at problemet kan vokse sig meget stort på ganske kort tid. Advantage vet. forebygger og behandler loppeangreb på kat og hund.

Gode råd i kampen mod lopperne

  • Spørg hos Maxi Zoo omkring det rette loppemiddel.
  • Husk at behandle alle hustanden kæledyr på samme tid, så ikke de kan smitte hinanden. Ubehandlede dyr kan bringe nye lopper indenfor, og så forsætter problemet.
  • Rengør grundigt. Støvsug tæpper og alle de områder, hvor kæledyret normalt opholder sig.
  • Vask alle de ting, som kæledyret normalt er i kontakt med ved minimum 60 °C. Du kan eventuelt også fryse tingene ned i et par døgn.
  • Husk regelmæssige genbehandlinger samt den vedholdende og forebyggende indsats. Det tager tid at slippe af med problemet – faktisk minimum 3 måneder.
  • Tjek kæledyret jævnligt med en tættekam. 

Advantage Vet til hund og kat

Pligttekst

Advantage« vet. kutanopløsning til hund og kat (imidacloprid)

Indikation:
Til forebyggelse og behandling af lopper på hunde og katte samt til behandling af pelslus (Trichodectes canis) på hunde. Lopper på hunde dør indenfor 1 døgn efter behandling. En behandling forebygger yderligere loppeangreb i 4 uger på hund og 3-4 uger på kat. Præparatet kan anvendes som en del af behandlingsstrategien til kontrol af loppebetinget allergisk dermatitis, hvor diagnosen er stillet af dyrlægen.

Dosering hund::
Under 4 kg: 1 pipette a 0,4 ml;
4 - 10 kg: 1 pipette a 1,0 ml;
10 - 25 kg: 1 pipette a 2,5 ml;
25 - 40 kg: 1 pipette a 4,0 ml;
over 40 kg: 2 pipetter a 4,0 ml.
Ved pelslus anbefales dyrlægetjek efter 30 dage, da nogle dyr kræver en 2. behandling.

Dosering kat:
Under 4 kg: 1 pipette a 0,4 ml;
4 kg og derover: 1 pipette a 0,8 ml.

For både hund og kat gælder at reinfestation af nye lopper fra omgivelser kan fortsætte i 6 uger eller længere efter startbehandlingen. Mere end en behandling kan derfor være nødvendig, hvis antallet af lopper i omgivelserne er stort.

Kontraindikationer:
Diende hvalpe og killinger under 8 uger behandles ikke. Bør ikke anvendes til dyr med kendt overfølsomhed over for imidacloprid eller nogen af hjælpestofferne.

Forsigtighedsregler:
Til udvortes brug. Må ikke gives oralt. Undgå at pipettens indhold kommer i kontakt med øjne eller mund på dyret. Tillad ikke nyligt behandlede dyr at slikke på hinanden. Vask hænderne grundigt efter behandling af dyr. Ved spild på huden vask med vand og sæbe. Personer med kendt hudoverfølsomhed kan være særligt følsomme for lægemidlet. Undgå at få produktet i mund og øjne. Spis, drik og ryg ikke under påføringen. Præparatet er skadeligt for organismer i vandet og behandlede dyr bør ikke komme i kontakt med overfladevand de første 48 timer.

Bivirkninger:
Præparatet smager bittert, og spytsekretion kan lejlighedsvist forekomme, hvis dyret slikker på applikationsstedet umiddelbart efter behandling. Dette er ikke tegn på forgiftning og forsvinder indenfor nogle minutter uden behandling. I meget sjældne tilfælde kan hudreaktioner så som hårtab, rødmen af huden, kløen og sår opstå. Nervøsitet og desorientering kan også forekomme. Savlen og nervøse tegn så som ataxi, tremor og depression har været observeret.

Andre informationer:
Opløsningsmidlet i Advantage« vet. kan forårsage pletter på visse materialer, såsom plast, læder, tekstiler og behandlede overflader. Lad derfor væsken tørre, inden kontakt med disse materialer tillades. For yderligere information læs indlægssedlen.

Pakninger:
Advantage« vet. pakninger med 4 pipetter.
Til kat 0,4 ml - 0,8 ml.
Til hund 0,4 ml - 1,0 ml - 2,5 ml - 4,0 ml.

Forhandles af:
Elanco Denmark ApS, Lautrupvang 12, 2750 Ballerup. Telefon 45 26 60 60

Baseret på SPC dateret den 10. januar 2020.

DKmiB0920