KURV 0
LUK

Indkøbskurven er tom

Banner Om Maxi Zoo

Maxi Zoo - kærlighed til kæledyr!

Hvem er vi?

Først og fremmest er vi en samling engagerede mennesker, som hver dag går på arbejde for at gøre en forskel for kæledyr og deres ejere. Maxi Zoo har i Danmark 64 fysiske butikker over hele landet og to webshops (maxizoo.dk og petworld.dk), hvor vi hver dag vejleder om og forhandler alt indenfor foder, snacks, tilbehør og legetøj til kæledyr.

En del af Fressnapf

Maxi Zoo Danmark er en del af den tyske koncern, Fressnapf, som har mere end 1750 butikker i Europa, og dermed er den største kæde af specialhandler i kæledyrsbranchen. Maxi Zoo er navnet på kæden udenfor de tysktalende lande. Fressnapf/Maxi Zoo blev startet af den tyske forretningsmand, Torsten Toeller, der -med inspiration fra en rejse til USA - ville åbne en forretning, der havde alt til kæledyr. Den 18. januar 1990, åbnede han så sin første forretning i den tyske by Erkelenz. Hans koncept var og er stadig: Et bredt sortiment, store forretninger med plads til udstilling af mange varer, kvalitet for pengene og kompetent faglig rådgivning.
Netop derfor, er fokus hos os ikke kun på vejledning om produkterne, men også på den gode, individuelle faglige rådgivning, om alt indenfor kost, aktivering, pasning og pleje. Det synes vi nemlig er ‘kærlighed til kæledyr’.

Vores historie

Siden Torsten Toeller åbnede den første forretning i Erkelenz, har han ikke set sig tilbage. I 2003 opkøbte Fressnapf de danske PetGo-butikker, og Maxi Zoo Danmark blev en realitet. Maxi Zoo blev en stor spiller indenfor kæledyrsartikler, og i 2020 opkøbte Maxi Zoo konkurrenten, Petworld, hvilket gjorde, at Maxi Zoo kunne åbne butik nr. 63 i start 2021. I 2022 åbnede Maxi Zoo så butik nr. 64 i Ikast med et brag af en åbningsfest. Herunder kan du se highlights fra Maxi Zoos historie.

  • Maxi Zoo åbner butik nr. 63!

   Maxi Zoo har overtaget Petworld og åbner 24 nye butikker over hele landet, og driver to webshops: Maxizoo.dk og Petworld.dk

   Samlet har Maxi Zoo nu 63 butikker i hele danmark, så du kan altid købe ind til dit kæledyr, i nærheden af dig.

   2021

  • 30 års jubilæum! - Maxi Zoo overtager Petworld

   Fressnapf | Maxi zoo koncernen fejrer 30 års jubilæum.

   Maxi Zoo overtager Petworld og bliver dermed den største forhandler af kæledyrsartikler i Danmark.

   2020

  • Click & Collect

   Med Click & Collect er det muligt for vores kunder at hente deres varer i vores butikker - nemt & hurtigt!

   2019

  • Vi står 'Sammen for dyrene'

   I 2018 startede vi i Maxi Zoo salget af venskabsarmbånd, som en del af projektet Sammen for dyrene, som handler om at skabe bedre vilkår for kæledyr. Hvert år doneres overskuddet fra salget af venskabsarmbånd til Dyrenes beskyttelse - i 2021 slog vi alle rekorder og donerede, takket være vores kunder, 367.500 kr

   2018

  • Maxi Zoo Danmark får en webshop

   I 2012 får Maxi Zoo sin første danske webshop, så vores kunder kan bestille alt til deres kæledyr online, døgnet rundt og få leveret til døren.

   2012

  • Maxi Zoo åbner butik nr. 25

   Vi runder butik nr. 25 i Danmark - butikken i Herning

   2010

  • Fressnapf | Maxi Zoo runder 1000 butikker i Europa

   Fressnapf | Maxi Zoo er i 12 lande i Europa og åbner butik nr. 1000 i Europa.

   Du kan finde Fressnapf | Maxi Zoo butikker i Tyskland, Polen, Irland, Frankrig, Schweiz, Østrig, Belgien, Luxembourg, Holland, Ungarn, Italien & Danmark.

   2009

  • Maxi Zoo åbner butik nr. 10

   Vi runder butik nr. 10 i Danmark - butikken i Herlev. Vi udvider stadig med flere butikker landet over, så vi kan servicere kæledyrsejere & deres kæledyr.

   2007

  • Vi bliver til Maxi Zoo!

   Fressnapf koncernen overtager PetGo's butikker & vi bliver til Maxi Zoo Danmark. Maxi Zoo er Fressnapf's brandnavn i ikke-tysktalende lande. I de kommende år åbnes der flere butikker over hele Danmark.

   2003

  • Den første butik udenfor Tyskland åbner

   Fressnapf koncernen har hidtil kun haft butikker i Tyskland, men i 1997 åbnes den første butik udenfor Tyskland.

   1997

  • PetGo åbner første butik i Næstved

   PetGo, der senere bliver opkøbt af Fressnapf | Maxi Zoo, åbner sin første butik i Næstved. I de kommende år åbner to butikker mere, i henholdsvis Gentofte & Hillerød.

   1996

  • Den første butik i Erkelenz, Tyskland

   Vores tyske grundlægger, Torsten Toeller, åbner sin første butik med dyreartikler og foder, i den tyske by Erkelenz.

   1990