KURV 0
LUK

Indkøbskurven er tom

Spørg Maxi Zoo Spørg Maxi Zoo

Spørg os, når det drejer sig om pleje af dit kæledyr

Når det drejer sig om dit kæledyrs pleje, så kan du have et utal af spørgsmål og de fortjener alle at få et kvalificeret svar. Du skal blot være opmærksom på, hvem du spørger. Lad vores eksperter rådgive dig og find den helt rigtige form for pleje til dit kæledyr.

   

For de fleste kæledyr, er ekstra fokus på øjen- og ørepleje ikke nødvendigt. Ikke desto mindre, skal du som ejer altid holde øje med atypiske forandringer ift. dit kæledyrs øjne og ører, så du kan få det undersøgt hos en dyrlæge, hvis det er nødvendigt. Du bør aldrig benytte øjendråber eller andre væsker i dit kæledyrs øjne, med mindre det er anbefalet af dyrlægen. Hos hunde, er der dog nogle avlsracer, der for eksempel har medfødte hår i den indre øregang, og disse skal regelmæssigt fjernes af en professionel. Derudover skal du altid sikre at dit kæledyr, har et frit synsfelt, som ikke er irriteret af strittende hår. Det ydre af øjnene kan blive renset forsigtigt med en fugtig blød vatrondel.
Du kan finde mere viden om ørepleje for hunde her.

Langhårede kaninracer har behov for pelspleje. Deres “døde” underpels skal fjernes, samt øjne og næse må frigøres for lang pels. Det er også meget vigtigt, at undgå at pelsen ved bagpartiet er indsmurt i afføringsrester, som kan tiltrække fluer. Hvis en anden kanin strigler en langhåret kanin kammerat, kan der opstå såkaldte bezoarer - det er pelskugler, som den plejende kanin sluger - dette kan være livstruende fordi disse pelskugler kan blokere kanins tarmsystem. Det kan altså også være nødvendigt at klippe eller trimme en langhåret kanin - dette gøres ofte med karte. Se vores udvalg af pelspleje udstyr til kanin.

Lad dit kæledyr slide sine kløer på den naturlige måde! Hunde, der løber meget rundt udenfor, og katte, som har kradsetræer og kradsebrædder kan naturligt få slidt deres klør. Det samme gælder gnavere, kaniner og fugle - en masse aktiviteter, muligheden for at færdes på forskellige typer underlag, samt gravemuligheder, giver et naturligt slid. For fugle kan naturlige træpinde i forskellige diametre og hårdhedsgrader forhindrer overdreven klovækst.
Hvis kløerne er blevet for lange, er det altid vigtigt at optimere dit kæledyrs muligheder for naturligt slid – men det kan selvfølgelig være nødvendigt at få afkortet kløerne hos en dyrlæge først.

Få råd og vejledning indenfor pleje og sundhed

Hund, der blir undersøgt ved dyrlægen

De mest almene sygdomme hos hunde

Her kan du læse mere om hvilke sygdomme, der er de mest almindelige for hunde, hvordan du kan genkende dem og hvad du kan gøre ved dem.

Hund med allergi

Lær at genkende og behandle allergier hos hunde

Læs mere om symptomer, diagnoser og hvordan du skal forholde dig til allergier hos din hund.

Kat med krave på

Sygdomme hos katte - symptomer og forebyggelse

Desværre er rigtig mange katte mestre i at skjule deres lidelser i lang tid - vi giver dig råd til hvordan du kan spotte om din kat er syg og hvordan du kan forebygge det.

Pleje af dværghamster

Pleje af dværghamstere - det skal du vide

For at holde din dværghamster sund, har den behov for pleje. Læs her hvordan du holder din lille ven fri for parasitter og hvordan du slider dens kløer og tænder naturligt ned.

Brun kanin

Kaniner og øjensygdomme: Det kan du gøre

Kaniners øjne er meget modtagelige for alle mulige sygdomme. Hvis du bemærker, at din kanins øjne sløves eller der opstår pus i øjenkrogene, har dyret brug for lægehjælp.

Akvarie pleje

Blågrønalger i dit akvarie - årsager, konsekvenser og behandling

Smattet, grøn-blå belægninger på dekorationer, planter og underlag. Vi afslører den hemmelig kur imod blågrønalger.


Anbefalede produkter til pleje og sundhed

Generel pleje og fokus på sundhed er fundamentet for et langt sundt liv. Uanset om det gælder kat, hund, smådyr, fugl eller fisk - i Maxi Zoo finder du det ideelle specialfoder til sygdomsramte kæledyr, samt andre plejeprodukter til dit kæledyr og dets specifikke behov.

Pleje- og hygiejneprodukter til dit kæledyr

pleje til hund

Til hunde

I vores sortiment finder du alt fra A til Z indenfor plejeprodukter til hund, som f.eks. øjenpleje, hundeshampoo og tandpleje.

pleje til kat

Til katte

Katte er generelt meget rene dyr. Her kan du finde accessories til din kats daglige pleje og hygiejne.

pleje til kanin & gnaver

Til kanin & gnaver

Gnavere og kaniner har behov for pleje. Vi har et udvalg af gnavertoiletter og gnaverbade, samt produkter til pleje af kløer, pels og beskyttelse mod skadedyr i pelsen.

pleje til akvarie

Til fisk & akvarie

Der er meget at holde styr på, når du har et akvarie, specielt når det kommer til rengøring og pleje. Se vores udvalg af akvarie plejemidler og akvarieteknik.


Anbefalede produkter til dig


Tandplejesæt hund

Tandplejesæt hund

Øjen- & pote vådservietter

Øjen- & pote vådservietter

Plet & lugtfjerner

Plet & lugtfjerner

Tandpasta mintsmag

Tandpasta mintsmag

Anti Plak finger

Anti plak finger

Ørerens hund/kat 60 ml

Ørerens 60 ml

Øjenpleje 60 ml

Øjenpleje 60 ml

Hundeshampoo Aloe vera

Hundeshampoo Aloe vera

Anti plak spray

Anti plak spray

Tåre pletfjerner

Tåre pletfjerner

Tandbørste hund

Tandbørste hund

Gummi børste duo

Gummi børste duo

Take care ørerens

Take care ørerens

Take care flåtfjerner

Take care flåtfjerner

Take care lugtfjerner

Take care lugtfjerner

Kattetoilet cleaner

Kattetoilet cleaner

KW shampoo 200 ml

KW shampoo 200 ml

KW balsam 200 ml

KW balsam 200 ml


Opdag vores store udvalg Veterinær produkter, kosttilskud & plejeprodukter


Spørg vores eksperter nær dig

Alle spørgsmål, fortjener at få et kvalificeret svar fra en af vores eksperter! Vores specialtrænede medarbejdere står altid klar til at vejlede dig om sundhedsspørgsmål og pleje af dit kæledyr.

Maxi Zoo ekspert

Har du spørgsmål? Lad os vejlede dig på andre områder!

Katte, der spiser

Spørg os når det kommer til korrekt fodring af dit kæledyr

Hund,. der bliver fodret

Spørg os når det kommer til transport og sikkerhed

Kanin der spiser

Spørg os når det handler om aktivering af dit kæledyr