KURV 0
LUK

Indkøbskurven er tom

Maxi Zoo ekspert panelMaxi Zoo ekspert panel

Maxi Zoo's ekspertpanel - her er gode råd gratis

Hos Maxi Zoo har vi et samarbejde med en række eksperter indenfor bl.a. ernæring, pasning, pleje katteadfærd, hundeadfærd, agillity og meget mere - og det kan du nyde godt af og få gode råd.

Hver torsdag kl. 20.30 har du mulighed for at chatte live med vores eksperter på vores Facebook-side. Eksperterne sidder på skift klar til at besvare dine spørgsmål inden for deres område. Følg os på Facebook og få updates om hvornår du kan chatte med din favorit-ekspert. Læs mere om de forskellige eksperter vi samarbejder med herunder.


Anita Thobiasen

Ernæringsekspert

Anita er uddannet veterinærsygeplejerske og ansat ved Maxi Zoo i snart 7 år. Anita elsker alle dyr, men har en forkærlighed for fransk bulldog, som hun har sit eget opdræt med.

Anita kan svare på alle spørgsmål vedrørende foder til dit kæledyr herunder især foder til hund og kat.


Dorthe Odefey

Hundeadfærdsspecialist

Dorthe er uddannet Holistisk Hundeadfærdsspecialist og clicktræner, og har siden 2006 drevet firmaet Odefey Dyreadfærdscenter i Tjæreborg, der beskæftiger sig med hundetræning, adfærdsbehandling og uddannelse. Dorthe holder desuden foredrag og kurser om hundens adfærd og træning i både ind og udland og deltager selv med sit team i videreuddannelse løbende internationalt.

Dorthe har selv 2 hunde, Lucky en dalmatiner/labrador blanding på 12½ år og Brennan en Irsk Ulvehund på 8½ år. Læs også mere om Odefey Dyradfærdscenter og Dorthes arbejde på www.odefey.dk


Lone Sommer

Ekspert i aguility, konkurrence- og rallylydighed, samt opdrætter af Border Collie

Lone Sommer er en af Danmarks førende opdrættere af border collie og har specialiseret sig i hundesporten agility, hvor hun med sine egne collie er på det danske agilitylandshold og har vundet adskillige mesterskaber, herunder DM, NM og VM i agility.

Lone har selv border collierne Du Der, Kizz Me og Pizza. Besøg Lone Sommers hjemmesider www.makker.dk eller www.asasara.dk


Ayoe Hoff

Katteadfærdskonsulent

Ayoe Hoff er eksamineret adfærdskonsulent for katte og hunde og certificeret professionel katte- og hundetræner. Hun er uddannet på Center for Dyreterapi i Hirtshals, der som den eneste uddannelse af adfærdskonsulenter i Danmark er godkendt af The Pet Education and Behavior Council (PETbc) i England. Hun har specialiseret sig i kattens adfærd og problemadfærd ved at følge kurser specifikt rettet mod disse emner på Animal Care College i England.

Ayoe tilbyder rådgivning om adfærd og adfærdsterapi for katte gennem sit firma Ain't MisBehaving Adfærdsklinik. Desuden skriver hun artikler om kattens adfærd til diverse blade, blandt andet til Dyrefondets blad, og tilbyder foredrag om kattens adfærd og problemadfærd. Ayoe deltager løbende i videreuddannelse og holder sig opdateret med den nyeste viden om og forskning i kattens adfærd. Du kan læse mere om Ayoe på hendes hjemmeside www.misbehaving.dk.


Mathilde Denning

Healer og telepatør til dyr

Mathilde Denning er professionel telepatør og healer til dyr, og har desuden uddannet sig indenfor mange andre, alternative behandlingsformer til dyr (KST, massage, essentielle olier, krystaller mm.). Derudover har hun en Bachelor i biologi med speciale i dyreadfærd. Hun underviser i både ind- og udland, afholder foredrag, kurser og uddannelser, samtidig med at hun kører rundt i hele Danmark og holder privatsessioner for folk og deres dyr. Hendes mission er at forbedre dyrs velfærd ved at fremme forståelsen for dyr som tænkende, bevidste og følende individer.

Mathilde har selv to ponyer og 4 høns som er hendes læremestre og kollegaer. Læs mere om Mathilde og hendes baggrund for at beskæftige sig med telepati og healing her.