KURV 0
LUK

Indkøbskurven er tom

Viden om kanin og gnavere

Viden om kanin & gnaver

I Maxi Zoo elsker vi alle kæledyr og vi er en virksomhed spækket med kæledyrseksperter. Her på siden kan du finde en masse artikler og guides til en nemmere hverdag med din kanin eller gnaver. Vi har opdelt indeholdet i typer af gnaver, så du let kan finde info specifikt om kanin, dværghamster eller marsvin.

Indhold


Viden om kaniner

Som kaninejer er der meget at forholde sig til ift. pleje, aktivering og fodring af kanin. Mange ved ikke at kaniner er sociale dyr, som har behov for at være minimum 2 sammen, for ikke at blive ensomme. Herunder har vi samlet guides og artikler om kaniner.

Kanin Pasning af kanin - alt du skal vide Alt du skal vide om pasning af kanin. Hvilket foder, bur og hvordan aktiverer du din kanin? Kan man holde kanin indenfor eller udenfor året rundt? Hvor meget plads skal den have? Læs vores guide til det gode kaninliv. Kanin, der spiser Fodring af kaniner - alt du skal vide Kaniners kost bør primært bestå af godt, groft hø, som slider på deres tænder og indeholder ufordøjelige fibre, som holder maven i gang. Derudover bør deres kost også indeholde foderpiller, som dækker kaninens daglige behov. Kanin i udendørs løbegård Kanin i udendørs løbegård Din kanin vel elske at blive lukket ud i en udendørs løbegård. Vi guider til hvad du skal være opmærksom på, når du vælger en løbegård eller et udendørs bur, for at det er sikkert. Læs mere her. Kaninhop Træning af kaninhop & andre sjove lege Alle kan træne kaninhop med deres kanin. Læs mere om kaninhop og andre sjove lege du kan lave med din kanin. Kanin fodertræ Lav dit eget fodertræ til kanin Så let kan du lave dit eget fodertræ til kanin i naturtræ! Følg vores nemme guide og lav et fodertræ til din kanin eller gnaver. Din kanin vil elske det. Læs mere her. Brun kanin Øjenbetændelse og andre øjensygdomme hos kaniner Kaniner kan godt blive ramt af øjenbetændelse og andre øjensygdomme. Øjenbetændelse hos kaniner skyldes ofte enten en infektion i tåresækken eller en betændelsestilstand i bindehinden - begge kræver en tur til dyrlægen. Læs mere her. kaniner i græs Aktivering af kanin og gnaver Der er mange muligheder, hvis du gerne vil aktivere din gnaver eller kanin. Gnavere og kaniner er vilde med at udforske, kravle, bygge huler, tage et sandbad og lege med forskelligt legetøj. Læs mere her.

Pasningvejledning til kanin

Dyrenes Beskyttelse udarbejder pasningsvejledninger for langt de fleste kæledyr, bl.a. kaniner. Du kan finde pasningvejledning for kaniner her, her kan du læse alt hvad der er værd at vide om kaniner, pasning, fodring og meget andet.

Adoption af kanin

Vil du gerne adoptere en kanin? I udvalgte Maxi Zoo butikker er det nu muligt at få en digital fremvisning af internatdyr i dit nærområde. Du kan læse mere om hvordan her.


Viden om hamstere & dværghamstere

Hvad er god ernæring for hamstere? Og hvordan plejer du et dværghamster korrekt? Vi kommer med gode råd til fodring, pleje og aktivering af hamster og dværghamstere.

Pasningvejledning til hamstere

Dyrenes Beskyttelse udarbejder pasningsvejledninger for langt de fleste kæledyr, bl.a. guldhamstere og dværghamstere. I pasningvejledningerne står der alt hvad der er værd at vide omkring pasning, fodring, adfærd og pleje. Du kan finde pasningsvejledninger for de forskellige gnavere herunder.

Adoption af hamster

Vil du gerne adoptere et hamster? I udvalgte Maxi Zoo butikker er det nu muligt at få en digital fremvisning af internatdyr i dit nærområde. Du kan læse mere om hvordan her.


Viden om marsvin

Hvad er god ernæring for marsvin? Vi kommer med gode råd til fodring, pleje og aktivering af marsvin.

Pasningvejledning til marsvin

Dyrenes Beskyttelse udarbejder pasningsvejledninger for langt de fleste kæledyr, bl.a. marsvin. I pasningvejledningen står der alt hvad der er værd at vide omkring pasning, fodring, adfærd og pleje. Se pasningsvejledning for marsvin.

Adoption af marsvin

Vil du gerne adoptere et marsvin? I udvalgte Maxi Zoo butikker er det nu muligt at få en digital fremvisning af internatdyr i dit nærområde. Du kan læse mere om hvordan her.


Pasningsvejledninger diverse gnavere

Dyrenes Beskyttelse udarbejder pasningsvejledninger for en lang række gnavere, så du let kan se hvad der kendetegner de forskellige gnavere og hvad det kræver at passe dem.