KURV 0
LUK

Indkøbskurven er tom

Viden om katte

Viden om katte - alt du skal vide som katteejer

I Maxi Zoo elsker vi alle kæledyr og vi er en virksomhed spækket med kæledyrseksperter. Her på siden kan du finde en masse artikler og guides til en nemmere hverdag med din kat. Vi har opdelt indeholdet i forskellige temaer, så du let kan finde viden om ernæring, aktivering, sundhed og hverdagstips til dig med kat.

Indhold


Nemmere hverdag med kat

Der kan være mange udfordringer i hverdagen med kat. Vi giver tips og råd til hvordan hverdagen kan blive nemmere for dig og din kat.


Sundhed og ernæring for katte

Hvad er god ernæring for en kat? Og hvilke kattesygdomme findes der? Hvordan kan jeg vide om min kat fejler noget? Bliv klogere på alt om kattesundhed og ernæring.


Aktivering og leg med kat

Katte elsker at lege og være aktive, men det kan være godt at stimulere dem til at lege. Mange indekatte kan blive inaktive, hvis de keder sig. Vi giver gode råd til aktivering af inde- og udekatte og giver dig inspiration til hvordan du kan lave dit eget kattelegetøj.

Pasningsvejledning til kat

Dyrenes Beskyttelse udarbejder pasningsvejledninger for langt de fleste kæledyr, bl.a. katte. Du kan finde information om bl.a. kønsmodning og neutralisering af kat, viden om adfærd for katte og hvad du skal gøre hvis du finder en herreløs kat - se guide, se også den overordnede pasningsvejledning til kat. Du kan læse mere på Dyrenes Beskyttelses hjemmeside.

Adoption af kat

Vil du gerne adoptere en kat? I udvalgte Maxi Zoo butikker er det nu muligt at få en digital fremvisning af internatdyr i dit nærområde. Du kan læse mere om hvordan her.