KURV 0
LUK

Indkøbskurven er tom

Værdier i Maxi Zoo

Happier Pets. Happier People.

I Maxi Zoo har vi en vision, en mission og nogle værdier, som beskriver hvad vores formål er (mission), hvor vi gerne vil hen som virksomhed (vision), og hvad vi står for (værdier). Du kan blive klogere på os og hvad vi står for her på siden.

Vores vision

Happier Pets. Happier People.
Det er vores vision at skabe et lykkeligere liv for kæledyr og deres ejere.

Vores mission

Vi gør alt hvad vi kan for at gøre livet sjovere, nemmere og lykkeligere for kæledyr og deres ejere.

Vi elsker dyr og det er det der driver os.

“Vi vil være kundernes partner indenfor alt, hvad der har med kæledyr og kæledyrsartikler at gøre. Sammen fremmer vi lykken mellem dyreelskere og deres kæledyr. Det gælder gennem hele livet. Når vores kæledyr har det godt, har vi mennesker det også godt, derfor er vores motto: Happier Pets. Happier People.”
Torsten Toeller, grundlægger Maxi Zoo.

Vores værdier

Vi er passionerede

Vi er drevet af en dyb fælles passion for det, vi beskæftiger os med, fordi vi elsker kæledyr. Vi elsker det vi laver og derfor arbejder vi engageret, entusiastisk og omhyggeligt.

Vi er positive

Vi kommunikerer positivt, åbent, ærligt og direkte - både med hinanden og med vores kunder og samarbejdspartnere. Vi sætter pris på forskelligheder og behandler andre med empati, respekt, tolerance og forståelse.

Vi er hjælpsomme

Vi er imødekommende og hjælpsomme overfor kunder og samarbejdspartnere - også når en kollega har brug for det, står vi klar med en hjælpende hånd. Vi er gode til at anerkende og rose hinanden, fordi vi ved hvor meget det betyder.

Vi er forandringsparate

Vi lærer konstant af hinanden og udveksler idéer og løsninger de enkelte butikker og teams imellem og på tværs af landegrænser, fordi vi arbejder for, hele tiden, at gøre tingene på en smartere måde. Ved at have fokus på de bedste idéer og løsninger, er vi i konstant udvikling og sikrer vores fortsatte vækst og succes.

Vi er modige

Vi er modige og klar til at gå nye veje. Vi lader os ikke slå ud af udfordringer, men fokuserer på, hvordan vi kan forvandle nye muligheder til succes og sikre gode kundeoplevelser.

Sådan arbejder vi konkret med vores vision

Vi tilbyder et bredt sortiment af kvalitetsprodukter til lave priser

På den måde sikrer vi, at du som kæledyrsejer kan finde alt, hvad du har behov for hos os, om det er foder, kosttilskud, legetøj, beklædning, artikler til hjemmet, pleje, sikkerhed, transport eller andet. Alle vores butikker er store, med masser af plads til vores brede sortiment, hvor du frit kan vælge det, der passer til dig og dit kæledyrs behov.

Prismatch sikrer lav pris
Med vores prismatch sikrer vi, at du altid kan få varerne til den laveste pris på markedet. Derudover har vi smagsgaranti, så du altid kan få pengene retur for foder, hvis dit kæledyr ikke kunne lide det.

Vi rådgiver med udgangspunkt i dine behov og vores faglighed

Faglig rådgivning i butikkerne
I Maxi Zoo rådgiver vi om foder, aktivering, pleje, træning og meget mere. Alle kæledyr er forskellige og har forskellige behov, derfor har vi kompetente medarbejdere, der lytter til dig og rådgiver dig, hvis du f.eks. har et kæledyr med særlige udfordringer, som f.eks. overvægt, problemer med fordøjelse eller noget helt andet.

Ekspertpanel
Vores ekspertpanel af adfærdseksperter og fodereksperter sidder klar til at svare på spørgsmål fra dig, hver torsdag kl. 20.30 på vores facebookside.

Find artikler, foder- og pasningsvejledninger på maxizoo.dk
På vores hjemmeside kan du finde en række artikler, fodervejledninger og pasningsvejledninger - det finder du bl.a. i vores "Viden om dyr" univers og på siden "Spørg os". Sådan sikrer vi, at kæledyrsejere kan finde den viden, som kan være med til at gøre deres hverdag nemmere og lykkeligere.

Vi gør det nemt at købe ting til dit kæledyr

Ved at være til stede i hele Danmark med over 60 butikker, kan du som kæledyrsejer altid finde en Maxi Zoo butik i nærheden af dig. Og hvis du er mere til at handle online, har vi over 3000 varer i vores webshop, hvor du kan handle døgnet rundt og få leveret til døren.

Vi støtter organisationer og projekter, der hjælper dyr i nød

Donationsbokse
Vi gør meget for at støtte dyr i nød. Bl.a. har vi opstillet donationsbokse i vores butikker, så det er muligt at donere ting eller penge til kæledyr, der ikke har så meget. Donationerne går til forskellige lokale organisationer, internater og lign., som har behov for så meget hjælp, som de kan få til at skabe gode rammer for dyrene. I juni og juli går beløbet fra vores donationsbokse i butikkerne til indsamlingskampagnen ’Sommerven’, der støtter kæledyrene på landets internater.

Donation af foder
I Maxi zoo donerer vi også foder, fx hvis en pose er beskadiget og ikke kan sælges, eller hvis en kunde har gjort brug af smagsgaranti og returneret en åben pose foder. Overskudsfoder, som vi ikke kan sælge, donerer vi til lokale organisationer og internater.

Samarbejde med Dyrenes Beskyttelse
I samarbejde med Dyrenes Beskyttelse arbejder vi for bedre dyrevelfærd for kæledyr i Danmark.
Siden 2018, har vi bl.a. kørt projektet ‘Sammen for dyrene’, hvor vi sælger venskabsarmbånd i hele oktober måned. Overskuddet for salget, giver vi til Dyrenes beskyttelse, og det blev i 2021 en donation på hele 367.500 kr. Det kunne vi ikke have gjort uden vores kunder!