KURV 0
LUK

Indkøbskurven er tom

70 25 21 07

Killing (under 1 år)

I alt 1 sider indeholdende 40 varer

pr. side
Sorteret faldende. Klik for at sorterer stigende

I alt 1 sider indeholdende 40 varer

pr. side
Sorteret faldende. Klik for at sorterer stigende

Killinger har i deres første leveuger brug for mælk fra deres mor. Hvis kattemoderen dog ikke producerer tilstrækkeligt med mælk, skal opdrætteren fodre med en speciel mælk til formålet. Eksperter anbefaler, at kattemoderen som forebyggelse fodres med killingefoder fra ca. anden halvdel af drægtighedsperioden.

Dette foder egner sig nemlig rigtig godt til at dække den drægtige kats forhøjede energibehov, som blandt andet mælkeproduktionen er skyld i. Killingefoder skal derfor også gives efter fødslen, indtil killingerne er vænnet fra.

Efter ca. 4 leveuge begynder killingerne at afprøve, hvordan fast føde smager, og herfra begynder kattemoderen at reducere diegivningen. Nu skal de tilbydes en smule killingefoder. Senest fra 8. leveuge skal killingefoderet være dyrenes primære ernæring.

Killinger har i de første måneder brug for et førsteklasses og kalorielet foder, og derfor skal du fodre med et godt killingefoder. Da de unge dyr har en meget lille mave, skal dagsrationen fordeles på flere få måltider om dagen. Ved fodringen skal du for så vidt muligt holde dig til producentens anbefalede fodermængde, som du kan læse på pakken.

Vent venligst ...