KURV 0
LUK

Indkøbskurven er tom

Bestil ferie med Novasol, som medlem af PoteklubbenBestil ferie med Novasol, som medlem af Poteklubben

Som potemedlem får du 10% rabat på sommerhuse & ferieboliger

Som medlem af Poteklubben får du 10% rabat på 50.000 ferieboliger i hele Europa gennem NOVASOL. Du kan tilmed tage din hund med gratis i mange af sommerhusene. Meld dig ind i Poteklubben og få adgang til de mange ferieboliger.

Ferieboliger til kæledyrsejere

  • 50.000 ferieboliger i 19 lande
  • Feriehusudlejning siden 1968
  • Servicekontorer i hele Europa
  • Vælg bl.a. mellem luksushuse med egen pool, storbylejligheder og sommerhuse med havudsigt
  • Tag op til 2 kæledyr med helt gratis i ferieboliger, hvor kæledyr er tilladt
  • Særligt hundevenlige huse
  • Ingen bookinggebyrer
  • Tryghedspakke - læs mere her

Sådan opnår du din rabat

For at opnå rabatten skal du indtaste nedenstående rabatkode når du booker. Så snart du har valgt en betalingsmetode, får du et link frem med rabatfelt – her skal du taste din rabatkode.

Din rabatkode: 2041873

Vilkår: Der kan kun opnås rabat såfremt bookingen er foretaget direkte hos NOVASOL. Rabatten hos NOVASOL gælder hele året. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Bemærk venligst, at rabatten kun gælder nye bookinger - der gives ikke rabat med tilbagevirkende kraft.


Ferie for hele familien - tag hunden med

Hvad gør vi med hunden?

De fleste hundeejere kender dilemmaet ”hvad gør vi med hunden, mens vi er på ferie?” Svaret er enkelt – lej en feriebolig og tag den med!

Ferieboliger er velegnede til ferie for hele familien – også for hunden. Det er ferie som i ”de gode gamle dage”, men med alle nutidens bekvemmeligheder. Det er i høj grad også ”bestem selv ferie”, med frihed til at gøre nøjagtig hvad man har lyst til – præcis når man har lyst. I et sommerhus eller en feriebolig er der lys, luft og plads til at røre sig både ude og inde. Derfor er det den perfekte ramme for en familieferie med hund.

Hvor skal vi tage hen?

Så skal der tages stilling til hvor turen skal gå hen? Uanset om man vælger et sommerhus i Danmark og nyder de lyse nætter, fuglesangen og de fine brede strande, eller om man er fristet af en tur til syden, med solgaranti og nye oplevelser, vil der være masser af muligheder for at tage sin hund med. Og der er helt sikkert garanti for nogle sjove samtaler med andre lokale hundeejere – der er nemlig ikke noget som en hund, der kan få gang i samtalen ved et tilfældigt møde. Vælger man turen sydover, er det dog en god idé at holde mange pauser og medbringe koldt vand.

Hunden med – helt gratis!

Hos NOVASOL kan du vælge mellem 50.000 sommerhuse og ferieboliger i 19 lande. I mange af husene er hunde velkomne og de koster ikke ekstra. Man må medbringe op til 2 hunde gratis, og har man flere, undersøger NOVASOL gerne hos sommerhusejeren, om der kan gives dispensation. Se og bestil de mange ferieboliger på novasol.dk – husk at specificere at du medbringer husdyr, når du søger på sommerhus.

Tilmeld dig Poteklubben her og få adgang til tusindvis af ferieboliger.