KURV 0
LUK

Indkøbskurven er tom

70 25 21 07

Få 10% rabat på sommerhuse og ferieboliger!

Som medlem af Poteklubben får du 10 % rabat på 40.000 ferieboliger i 29 lande gennem NOVASOL og dansommer.

Meld dig ind i Poteklubben ved at klikke her og få adgang til de mange ferieboliger.

Vælg bl.a. mellem luksushuse med egen pool, storbylejligheder og sommerhuse med havudsigt.

  • Stort udvalg af feriehuse i Danmark og 29 andre lande i Europa.
  • Op til 2 kæledyr helt gratis i ferieboliger med kæledyr tilladt.
  • Mere end 2 kæledyr er muligt, ved forespørgsel hos husejer.
  • Særligt hundevenlige huse.
  • Best price garanti.
  • Tryghedsgaranti.

dansommer
Find og book dansommer sommerhuse - klik her

 

NOVASOL
Find og book NOVASOL feriehuse her - klik her

 

Sådan opnår du rabat.  

Hvornår gælder rabatten?
Rabatten hos NOVASOL/dansommer gælder hele året. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Bemærk venligst, at rabatten kun gælder nye bookinger.

For at opnå rabat skal du indtaste nedenstående rabatkode i bookingøjeblikket. Så snart du har valgt en betalingsmetode, får du et link frem med rabatfelt – her skal du taste din rabatkode.

Din rabatkode: 2041873

Der kan kun opnås rabat, såfremt bookingen er foretaget direkte hos NOVASOL/dansommer.

Du kan også kontakte NOVASOL på 39 14 33 33  eller dansommer på tlf.: 39 14 33 00 hvis du har spørgsmål.   

 

Ferie for hele familien – også hunden

De fleste hundeejere kender dilemmaet ”hvad gør vi med hunden, mens vi er på ferie?” Svaret er enkelt – lej en feriebolig og tag den med!

Ferieboliger er velegnede til ferie for hele familien – også for hunden. Det er ferie som i ”de gode gamle dage”, men med alle nutidens bekvemmeligheder.  Det er i høj grad også ”bestem selv ferie”, med frihed til at gøre nøjagtig hvad man har lyst til – præcis når man har lyst. I et sommerhus eller en feriebolig er der lys, luft og plads til at røre sig både ude og inde. Derfor er det den perfekte ramme for en familieferie med hund. 


Hvor skal vi tage hen?

Så skal der tages stilling til hvor turen skal gå hen? Uanset om man vælger et sommerhus i Danmark og nyder de lyse nætter, fuglesangen og de fine brede strande, eller om man er fristet af en tur til syden, med solgaranti og nye oplevelser, vil der være masser af muligheder for at tage sin hund med. Og der er helt sikkert garanti for nogle sjove samtaler med andre lokale hundeejere – der er nemlig ikke noget som en hund, der kan få gang i samtalen ved et tilfældigt møde. Vælger man turen sydover, er det dog en god idé at holde mange pauser og medbringe koldt vand. 


Hunden med – helt gratis!

Hos NOVASOL og dansommer kan du vælge mellem 40.000 sommerhuse og ferieboliger i 29 lande. I mange af husene er hunde velkomne og de koster ikke ekstra. Man må medbringe op til 2 hunde gratis, og har man flere, undersøger NOVASOL-dansommer gerne hos sommerhusejeren, om der kan gives dispensation.  Se og bestil de mange ferieboliger på novasol.dk eller dansommer.dk – husk at klikke af for husdyr.

Meld dig ind i Poteklubben ved at klikke her og få adgang til de mange ferieboliger.

 

Vent venligst ...