KURV 0
LUK

Indkøbskurven er tom

Månedens produkt - OH BOWL fra LickiMat Månedens produkt - OH BOWL fra LickiMat

OH Bowl - Daglig kæledyrstandpleje, der passer ind i dit liv!

Vidste du, at 80 % af bakterierne i dit kæledyrs mund ikke er på tænderne? Så rengøring af hundens tunge hjælper med at reducere sygdomsfremkaldende bakterier, hvilket fører til sundere tænder og tandkød og friskere ånde.

Hund bliver fordret, med foderet i en pink OH BOWL

Hvordan virker OH Bowl skålene?

Kat spiser fra OH BOWL

Oral Health Bowl er et dyrlægeudviklet produkt designet til at opmuntre dit kæledyr til at slikke hen over de hævede gummidupper for at hjælpe med at rense bakterier fra tungen ved slutningen af et måltid.

For at tilskynde til ekstra slikning, ved at få mere mad til at klæbe til tungerengøringszonen, prøv at tilføje et par dråber vand eller velsmagende væske til skålen, før du lægger maden i.

Skab en ekstra aktivitet ved at sprede en velsmagende blød godbid over gummidupperne, f.eks. yoghurt, blødt kød, fisk, mælk. Øget slikning fremmer frigivelsen af endorfiner, som afslapper og tilfredsstiller kæledyr.

Gennemsigtig OH BOWL viser hvordan tungen trækkes over knopperne i skålen

Specielt designet med komfortable hævede tilspidsede gummidupper for at hjælpe med at rense bakterier fra tungen, OH Bowl® kan give følgende fordele for dit kæledyr:

  • Fjerne lugtfremkaldende bakterier, som bekæmper dårlig ånde

  • Fjerne sygdomsfremkaldende bakterier, der fører til sundere tænder og tandkød.

  • Stimulering af tungen til at øge spytproduktionen, hvilket igen hjælper med at forbedre tandkødet og tændernes sundhed.

Kan bruges til alle racer, aldre og størrelser.

OH BOWL til kat
OH BOWL til hund