KURV 0
LUK

Indkøbskurven er tom

70 25 21 07

Senior Lite 15 kgSenior Lite 15 kg
Move your mouse over image or click to enlarge

Yderligere information

Online pris Nej
Varenummer 121867
Expected Delivery Days 2
Extra Shipping Cost 0,00 DKK
Allow backordered notice Nej
Allow extra shipping notice Nej

Specielt sammensat hundefoder til overvægtige og ældre hunde eller hunde med lavt aktivitetsniveau. Når skaden er sket, og hunden har fået nogle ekstra kilo på, som de sædvanligvis ikke er i stand til at slippe af med selv. Her hjælper Nutra Nuggets Lite/Senior med sit lave kalorieindhold og alle de nødvendige næringsstoffer, den har behov for.
Giver en mæthedsfølelse uden at det indeholder for mange kalorier.

Et letfordøjeligt og velsmagende hundefoder, der samtidig indeholder den rigtige balance af Omega-3 og Omega-6 fedtsyrer, der sikrer en sund hud og blank pels samt styrker immunsystemet og hundens almene helbredstilstand.
Lite/Senior Formula indeholder mel af skaldyr (glucosaminkilde) og fjerkræsbrusk (chondroitinkilde) for at styrke brusken og forebygge svage led. Specielt ældre og hårdtarbejdende hunde får ellers ofte ledproblemer, så tilsætningen af disse stoffer er af stor vigtighed.

Indeholder ingen kunstige farve-, konserverings- eller smagstilsætningsstoffer.

Ingredienser
Kyllingekødmel, brygris, rismel, majsmel, kyllingefedt (konserveret med tocopheroler og E-vitamin), melasse, æggepulver, hørfrø, kyllingebouillon, ølgær, mel af skaldyr (glucosaminkilde), fjerkræsbrusk (chondroitinkilde), vitaminer og mineraler.

Analyse
Råprotein 18%
Råfedt 8%
Aske 4,5%
Råfibre 3%
Vand 10%
Calcium 0,7%
Fosfor 0,6%
Omega 6 fedtsyre 1,5%
Omega 3 fedtsyre 0,3%

A-vitamin: 10.000 IU/kg, D-vitamin: 750 IU/kg, E-vitamin 75 mg/kg, Kobber: (kobbersulfat) 20 mg/kg, Selen: 0,2 mg/kg, Mel af skaldyr (glucosaminkilde): 300 mg/kg, Fjerkræsbrusk (chondroitinkilde): 100 mg/kg

NUTRA NUGGETS

Senior Lite 15 kg

Varenr.: 121867
399,00 DKK

Vent venligst ...