KURV 0
LUK

Indkøbskurven er tom

MultiFit

MultiFit tilbyder en bred vifte af fodervarianter, strøelse og hygiejneprodukter, enkle og velegnede til alle typer kæledyr: hunde, katte, fugle, fisk og små pattedyr. MultiFit tilbyder herunder et bredt udvalg af tør- og vådfoder til din firbenede ven. Du finder MultiFit produkter i mange smagsvarianter tilpasset de forskellige stadier i dit dyrs liv, udelukkende i Maxi Zoo.

Ved at vælge MultiFit tilbyder du din firbenede ven en sund og komplet ernæring, til en meget overkommelig pris.

MultiFit tilbyder også en bred vifte af kattegrus, herunder både klumpende og ikke-klumpende varianter, samt de velkendte silica-krystaller. MultiFit er det eneste mærke på markedet, som også tilbyder rent silica-kattegrus som en klumpende variant. Dertil finder du også duftfrisker til kattebakken, i mange forskellige variationer. 

MultiFit til katte

Vores alsidige tilbud til katte vil også give din kat lyst til at spinde. Med vådfodervarianter i alt lige fra gelé og paté til ragout og smagsfulde tørfodervarianter tilbyder MultiFit din kat alt hvad hjertet kan begære af afvekslingsrig ernæring. Derudover findes der et utal af små snacks og lækre belønninger til stor glæde for din kat. Også din kats hygiejne er vigtig for os. Her tilbyder MultiFit et kattegrus- og deoderant-sortiment specielt udviklet til indekatte.

MultiFit til hunde

Som vi alle ved går lykken hos menneskets bedste ven også igennem maven. MultiFit tilbyder derfor ikke kun ernæring til det daglige behov hos små og store hunde men også et stort udvalg af forskellige snacks til beskæftigelse, til træning og som belønning. Desuden finder du med MultiFit mange specielle produkter til den meningsfulde tandpleje hos din hund. 

MultiFit til gnavere og kaniner

MultiFit tilbyder et stort sortiment til vores små gnaver-venner og kaniner. MultiFit tilbyder alt tilbehør til kaniner og marsvin, men også rotter, mus, hamster og chinchilla er bredt repræsenteret. Som særligt lækkeri fås også kornfrie foderblandinger til den optimale ernæring. Også strøelse finder du i et meget bredt sortiment, så du har mulighed for at indrette burmiljøet helt optimalt, i forhold til dit kæledyrs behov. 

MultiFit til vildtfugle

Vildtfugle, pindsvin og egern har ofte, især i den kolde årstid, svært ved at finde tilstrækkeligt med energirigt foder. MultiFit tilbyder dig, igennem et omfangsrigt sortiment med forskellig ernæring, alt hvad du har brug for til at kunne fodre vores vilde venner hele året rundt. Du finder bl.a. mejsebolde, fedtfoder samt helt særlige blandinger til vores stikkende havebeboere, men også nødder er i sortiment så vores røde egern-venner kan samle forråd til vinteren.

MultFit til stuefugle

Også vores fjerprydede husdyr kommer ikke til kort hos MultiFit. Ved siden af hovedfoderet til stuefugle tilbyder vi dig også et utal af specielle korn, sticks og lækre snacks. Også specielt sand til den optimale hygiejne og beskyttelse mod utøj runder det store sortiment, til dine smukke fjerklædte venner, af.  

MultiFit til fisk og havedam

Med sine flotte farver giver akvariefisk og de smukt svejende vandplanter dit hjem en beroligende atmosfære. MultiFit har alt til den undersøiske verden, både ernæring og pleje til dine akvariefisk. Også til dine havedamsfisk og –planter, har MultiFit lige præcis det, du har brug for - lige fra foder til pleje.