KURV 0
LUK

Indkøbskurven er tom

Real Nature Real Nature
real nature

REAL NATURE giver det bedste fra naturen videre til dit kæledyr, uanset om det er til hunden, katten, kaninen eller gnaveren. REAL NATURE sætter nemlig en ære i naturlig ernæring til dit kæledyr. REAL NATURE kombinerer de naturlige ingredienser med et relevant supplement af ernæringsmæssige egenskaber samt værdifulde vitaminer og mineralstoffer. Naturens ingredienser bliver udvalgt omhyggeligt og tilberedt med omhu, således at dit kæledyr kan få den mest naturlige ernæring igennem sit foder.

Hos REAL NATURE finder du et stort udvalg af foder uanset hvilket dyr du har. Du har med et REAL NATURE foder et førsteklasses kvalitets produkt, som er tilpasset dit dyrs naturlige behov. Sortimentet afstemt således, at REAL NATURE tør- og vådfoder til hund og kat er ideelt egnet til blandingsfoder.

Kvalitetsopskrifterne fra REAL NATURE er hverken tilsat konserveringsmidler, farvestoffer, aromaer eller sukker. Med et REAL NATURE foder produkt ved du altid, hvad du fodrer dit kæledyr med, da varedeklarationen er åben, hvilket betyder, at alle ingredienser er anført enkeltvist i sammensætningen.
Det, der er indeni, står også udenpå - på den måde sikrer du en høj kvalitet i din fodring af din bedste ven.


Køb 4 poser tørfoder og få den 5. pose gratis
Når du køber tørfoder til din hund eller kat har du mulighed for at få et REAL NATURE stempelkort, og så får du den 5. pose gratis.
Køber du tørfoder til hunden, så er den 5. pose gratis, når du vælger Wilderness og Country Selection i enten 4 kg eller 12 kg poser.
Når du køber tørfoder til katten, så er den 5. pose gratis, når du vælger Wilderness 7 kg posen.
Stempelkortet finder du i din foretrukne Maxi Zoo butik sammen med REAL NATURE foderet, derefter tager du det med til kassen og får et stempel.
Handler du online, kan du tage din ordrebekræftelse med i butikken og få dit stempel, så du ikke går glip af den gode rabatordning.
Tilbuddet er gyldigt et år fra første stempel og gælder kun for medlemmer af Poteklubben.