KURV 0
LUK

Indkøbskurven er tom

70 25 21 07

Real Nature Classic hundefoder - Et med naturen

Download hele brochuren her

REAL NATURE Premium tør- og vådfoder til hunde giver din hund det bedste fra naturen. Ingen farvestoffer, aromastoffer, kunstige antioxidanter, kunstige konserveringsmidler eller sukkerarter er blevet tilføjet, hvilket gør REAL NATURE naturlig og fordøjelig. Fremstillingsprocesserne der anvendes til REAL NATURE er særlig skånsomme da man vil bevare kvalitet, smag og næringsstoffer så godt som muligt. Som et resultat er antallet af proteiner og fordøjeligheden speciel høj. REAL NATURE er tilgængelig som tør- og vådfoder, hvilket gør det velegnet til blandet fodring.


 

Naturlige råvarer der smager godt.

REAL NATURE anvender animalske komponenter af høj kvalitet med et proteinindhold skræddersyet til din hunds behov og de bedste energikilder som findes i kartofler, hele korn, ris eller hirse. Derudover bliver plantebaserede komponenter omhyggeligt udvalgt.


 

For enhver livsfase.

REAL NATURE er et naturlig Premium hundefoder, som er skræddersyet til enhver livsfase din hund går igennem.

 

Junior - med oksekød fra græssende køer, franske Moskusænder og sild fra Nordsøen

REAL NATURE tørfoder indeholder oksekød fra græssende køer. Tørfoderet bliver koldpresset og egner sig til hvalpe og unge hunde i alderen ca. 10-24 måneder (afhængig af størrelse og race).

 • Indeholder protein fra okseknogler, silikat og muslingekoncentrat som er med til at støtte udviklingen af knogler og led, mens hunden vokser.
 • Indeholder også mineralsk ler og inulin fra cikorierødder, som kan bidrage til optimering af tarmfloraen.
 • Foderet kan fås i to varianter, S-M og L-XL og fås i disse vægtvarianter: 1,5 kg, 5 kg og 15 kg (kun 15 kg findes i L-XL).

 

 

 

Adult - med oksekød fra græssende køer, franske Moskusænder og sild fra Nordsøen

REAL NATURE oksekød fra græssende køer til hunde af alle racer er et koldpresset fuld tørfoder, egnet fra den 11. og 19. måned henholdsvis afhængig af størrelsen af hunden.

 • Indeholder silikat og muslingekoncentrat, som kan fremme en sund brusk.
 • Varianten S-M findes i 3 vægtvarianter af 1,5 kg, 5 kg og 15 kg, og L-XL findes i 2 vægtvarianter af 5 kg og 15 kg.

 

 

 

Adult - med oksekød fra græssende køer, franske Moskusænder og sild fra Nordsøen

REAL NATURE oksekød fra græssende køer til ædre hunde af alle racer er et koldpresset fuld tørfoder, egnet fra den 6. og 8. år henholdsvis afhængig af størrelsen af hunden.

 • Protein fra okseknogler, silikat og muslingekoncentrat optimerer ledvæske og sikre en perfekt og problemfri bevægelse på grund af perfekt ernæring.
 • Mineralsk ler kan bidrage til at optimere tarmfloraen.
 • Varianten S-M findes i vægtvarianten af 5 kg, og L-XL findes i vægtvarianten af 15 kg.

 

 

Vådfoder – giver styrke fra naturen

De bedste ingredienser fra naturen
REAL NATURE vådfoder er et komplet foder af høj kvalitet, som indeholder maks. 3 forskellige kilder af animalske proteiner. Nogle varianter indeholder kun en kilde til animalske proteiner. Derudover indeholder vådfoderet plantebaserede komponenter af høj kvalitet som kartofler eller fuldkornspasta og olier, hvis omega-6 fedtsyre kan gavne hundens hud og pels. REAL NATURE vådfoder er fremstillet uden brugen af knoglemel.

 

Skånsom fremstillingsproces
REAL NATURE vådfoder er produceret med brugen af koldfyldning, det betyder at ingredienserne er hældt i dåsen koldt og derefter opvarmet én gang til en svag tilberedningstemperatur. Herved vil ingredienserne beholder så mange nærringstoffer som muligt.

 • Ingen knoglemel bliver brugt
 • Ingen presset kød – kun forarbejdet kød og organer af høj kvalitet som hjerter, lever, lunger og maven
 • Koldfyldning bibeholder de naturlige nærringstoffer
 • Ingen proteinerstatning som soja

 

Vent venligst ...