KURV 0
LUK

Indkøbskurven er tom

70 25 21 07

Dalmatiner 12 kgDalmatiner 12 kg
Move your mouse over image or click to enlarge

Yderligere information

Online pris Nej
Deklaration Ingredienser:Ris, hvedemel, majsmel, animalsk fedt, æggepulver, vegetabilsk proteinisolat, majsgluten, mineraler, vegetabilske fibre, hydrolyseret animalsk protein, fiskeolie, sojaolie, kaliumcitrat, morgenfrueekstrakt (luteinkilde), ekstrakt af grøn te og vindruer (polyfenolkilde), hydrolysat af krebsdyr, hydrolyat af brusk.
Varenummer 110042
Expected Delivery Days 1
Extra Shipping Cost 0,00 DKK
Allow backordered notice Nej
Allow extra shipping notice Nej
Tørfoder til voksne hunde, 12 kgRoyal Canin Dalmatian Adult 22 er specielt udviklet til voksne hunde af racen Dalmantiner, så det indeholder proteiner med lavt purinindhold tilpasset hundens behov.Royal Canin Dalmatian Adult 22 indeholder et lavt niveauer af purin som mindsker udskillelse af urinsyre og reducerer dermed risikoen for dannelse af urinsten (Uratsten). Det patenterede kompleks af vitaminer fra B-gruppen og en særlig aminosyre hjælper med at styrke hudbarrieren og nedsætte væsketab i huden. Tilsætning af A-vitamin er med til at regulere væksten af huden og produktionen af talg, mens EPA og DHA hjælper med at begrænse hudirritationer. Ved hjælp af et kompleks af taurin, L-carnitin og omega-3 fedtsyrer bidrager Dalmatian 22 Adult til at stimulere hjertemusklens funktion. Et øget indhold phenylalanin- og tyrosinindhold optimerer syntesen af pigment, og dermed pelsens farveintensitet.Anbefales til voksne hunde fra 15 måneder.
Ingredienser:Ris, hvedemel, majsmel, animalsk fedt, æggepulver, vegetabilsk proteinisolat, majsgluten, mineraler, vegetabilske fibre, hydrolyseret animalsk protein, fiskeolie, sojaolie, kaliumcitrat, morgenfrueekstrakt (luteinkilde), ekstrakt af grøn te og vindruer (polyfenolkilde), hydrolysat af krebsdyr, hydrolyat af brusk.
ROYAL CANIN

Dalmatiner 12 kg

Varenr.: 110042
559,95 DKK
  • Køb denne vare i én af vores butikker - find din nærmeste Maxi Zoo her
     

Vent venligst ...