KURV 0
LUK

Indkøbskurven er tom

Sammen for dyrene

Vi har igen i år fokus på at hjælpe dyr i nød, og du kan hjælpe os med at sende en stor donation til Dyrenes Beskyttelse! I hele oktober måned sælger vi vores venskabsvedhæng i forbindelse med vores store velgørenhedskampagne under sloganet ”sammen for dyrene”. Selvom de sidste tre år har budt på en anderledes og usædvanlig tid, så har dyrenes behov ikke ændret sig – flere og flere dyr har fortsat brug for hjælp. Vi håber derfor, at vores kunder igen i år vil bakke op om kampagnen og være med til at give dyrene bedre betingelser for et godt liv.

Vis din støtte og køb dit vedhæng i vores webshop eller i din lokale Maxi Zoo butik. Vedhænget har fået kun 25 kr., og vi donerer 15 kr. pr. vedhæng. Sidste år donerede vi 367.500 kr. til Dyrenes Beskyttelse via salget af vores venskabsarmbånd – det resultat håber vi at overgå i år, så der er endnu flere penge til Dyrenes Beskyttelses flotte arbejde.


Samarbejde og kampagner for bedre dyrevelfærd

Maxi Zoo har været dedikeret til dyrevelfærd i mange år. Vi støtter bl.a. Dyrenes Beskyttelse via indsamlingskampagner som denne, samt andre mindre organisationer med foder og udstyr i løbet af året.

  • Donationer af foder og udstyr:
    Tænk ikke kun på dit eget kæledyr, når du handler, men også på de kæledyr, der trænger. Brug vores donationsboks, som står i alle vores butikker.
  • Støt Dyrenes Beskyttelse:
    Du kan støtte Dyrenes Beskyttelse ved at købe et armbånd eller give et bidrag via sms: skriv Maxizoo til 1277 – så donerer du 50 kr. På den måde er du med til at redde dyr i nød og skabe bedre dyrevelfærd.
  • Giv et dyr kærligt hjem:
    Giv et dyr i nød et nyt hjem. Dette kan du gøre ved at besøge et internat i nærheden af dig og adoptere et dyr. F.eks. finder du oversigt over de dyr, der er klar til adoption hos Dyrenes Beskyttelse her.

Maxi zoo donerer 367.500 kr. til dyrenes beskyttelse

Sammen for dyrene 2021

I oktober 2021 solgte vi igen vores fine venskabsarmbånd i forbindelse med vores store velgørenhedskampagne under sloganet ”Sammen for dyrene”.

Tak for din støtte til dyr i nød! Sammen slog vi ALLE rekorder og kunne donere 367.500 kr. til Dyrenes Beskyttelse og deres arbejde for dyr i nød, samt bedre dyrevelfærd. Det er vi enormt taknemlige for og stolte over. Det er KUN muligt, fordi vi har de mest engagerede kunder og ikke mindst medarbejdere, der hver dag gør en indsats for dyrene – sammen!


Sammen for dyrene 2020

I hele oktober måned 2020 solgte vi igen armbånd i forbindelse med vores store velgørenhedskampagne under sloganet ”Sammen for dyrene”. Ved køb af et at de fine armbånd kan alle landets dyreelskere erklære sin kærlighed til dyr i nød. Selvom 2020 indtil videre har budt på en anderledes og noget usædvanlig tid, har dyrenes behov ikke ændret sig - flere og flere dyr har fortsat behov for hjælp. Vi håbede derfor, at vores kunder igen i år ville bakke op om kampagnen og være med til at give dyrene nogle bedre betingelser for et godt liv.

Og det ville I - KÆMPE TAK! Vi fik solgt næsten alle armbånd og kan overrække Dyrenes Beskyttelse flotte 260.000 kr. Det kunne vi ikke gøre uden vores kunder!


Sammen for dyrene 2019

Den 15. november var Bo Demant, direktør i Maxi Zoo, ude og overrække en flot donation på hele 252.255 kr. til Dyrenes Beskyttelse. Denne donation var resultatet af salget af vores venskabsarmbånd i oktober.


Sammen for dyrene 2018

I Danmark kunne vi overrække en flot donation på ca. 170.000 kr. til Dyrenes Beskyttelse, men internationalt donerede Fressnapf | Maxi Zoo næsten 9.000.000 kr. til 60 dyrevelfærdsorganisationer i hele Europa! Det er vi super stolte af! Tusinde tak for din hjælp.