KURV 0
LUK

Indkøbskurven er tom

Viden om hunde

Viden om hunde - alt du skal vide som hundeejer

I Maxi Zoo elsker vi alle kæledyr og vi er en virksomhed spækket med kæledyrsentusiaster og eksperter. Her på siden kan du finde en masse artikler og guides til en nemmere hverdag med din hund. Vi har opdelt indeholdet i forskellige temaer, så du let kan finde viden om ernæring, aktivering, sundhed og hverdagstips til dig med hund.

Indhold


Ferie med hund

Som hundeejer er der meget du skal tænke på, når du skal på ferie. Skal du have din hund med på ferie? og hvilke destinationer og hvilken type ferie kan du tage din hund med på? Eller skal du have passet din hund og hvilke muligheder er der? Vi giver gode råd til dig der vil have hunden med på ferie og til dig, der skal have den passet.


Nemmere hverdag med hund

Som hundeejer kan der opstå mange spørgsmål og udfordringer i hverdagen. Kan du tage hunden med på arbejde? Eller kan den ikke være alene hjemme? Og kan jeg tage min hund med på restaurant? Vi giver gode råd til din hverdag med hund.


Sundhed og ernæring for hunde

Hvad er god ernæring for en hund? Og hvilke hundesygdomme findes der? Hvordan kan jeg vide om min hund fejler noget? Bliv klogere på alt om hundesundhed og ernæring.


Leg, træning og aktivering af din hund

Hunde er sociale dyr, der har brug for massere af stimuli og aktivering i hverdagen. Vi giver gode råd til socialisering, træning og leg med din hund.


Pasningsvejledning for hund

Dyrenes Beskyttelse udarbejder pasningsvejledninger for langt de fleste kæledyr, bl.a. hunde. Du kan herunder finde en række pjecer udarbejdet af Dyrenes Beskyttelse, hvor du kan finde brugbar information om hunde og hvad du skal tænke på før du anskaffer dig en hund.

Du kan læse mere om pasning af forskellige hunderacer på Dyrenes Beskyttelses hjemmeside, under fanen "Rovdyr"

Adoption af hund

Vil du gerne adoptere en hund? I udvalgte Maxi Zoo butikker er det nu muligt at få en digital fremvisning af internatdyr i dit nærområde. Du kan læse mere om hvordan her.