KURV 0
LUK

Indkøbskurven er tom

Maxi Zoo tager ansvar

Maxi Zoo støtter kæledyr i Danmark

I Maxi Zoo arbejder vi aktivt for at gøre verden til et bedre sted for kæledyr og kæledyrsejere; det er vores hjertesag. Vi støtter og sponsorerer bl.a. forskellige lokale organisationer, foreninger, projekter og internater, så vi kan hjælpe kæledyr, der trænger til at få et godt liv og måske blive hjulpet videre ind i en ny familie. Du kan læse mere om de forskellige initiativer og projekter herunder.
Vil du gerne søge et sponsorat? Læs mere om sponsorater her.


Indhold


Bliv Sommerven og støt svigtede dyr

Igen i år bakker vi op om Dyrenes Beskyttelse og deres "Sommerven"-kampagne i juni og juli måned. Sommerven-kampagnen har fokus på svigtede dyr, herunder især dumpede katte og killinger. Dyrenes Beskyttelse har henover sommeren rigtig travlt på deres internater over hele landet med stor indlevering af svigtede kæledyr - især voksne katte og killinger. I disse to måneder går alle donationer fra vores donationsbokse i butikkerne derfor til denne indsats. Vi vil nemlig altid gerne give en hjælpende hånd, når der er brug for det.

Derudover er det muligt for dig at støtte de efterladte dyr, ved at blive Sommerven. Som sommerven støtter du Dyrenes Beskyttelses arbejde på internater landet over, ved donere 100 kr. hver måned i 4 måneder henover sommeren, nemlig i juli, august, september og oktober. Når du tilmelder dig bliver beløbet automatisk trukket over din telefonregning i de 4 måneder, kampagnen står på, herefter stopper det. Du kan nemt og hurtigt tilmelde dig via sms eller en donationsformular.

Sommerven kampagne 2022 - sms-støtte Sommerven kampagne 2022 - sms-støtte

Donationer til kæledyr i nød

I Maxi Zoo gør vi det muligt at donere penge, foder eller udstyr til danske kæledyr, der har det svært. Du har muligvis set vores donationsbokse i vores butikker, men vi donerer også selv overskudsfoder, som er gået i stykker eller løbet på dato. Du kan læse mere om vores indsatser herunder.

Donationer af foder og udstyr - det kan du gøre

Som kunde i Maxi Zoo er det muligt at donere foder, udstyr, legetøj og lign. i vores donationsbokse, der er stillet op i alle vores butikker. Indholdet af disse gives videre til lokale organisationer og foreninger, så det kan være med til at gøre gavn for kæledyr, der trænger.

Donation af overskudsfoder

Som kunde har du måske gjort brug af din smagsgaranti og afleveret noget foder tilbage, fordi din hund eller kat ikke kunne lide det. Det skal da ikke gå til spilde - vi giver nemlig overskudsfoder, ødelagte poser og foder som er løbet på dato (som ikke er blevet solgt under madspild), til organisationer, der hjælper udsatte kæledyr og på den måde undgår vi madspild. Det er godt for kæledyrene og for planeten.

Organisationer, der modtager overskudsfoder, er blevet gjort opmærksom på eventuelle risici og er indforstået med disse.

Adoption af kæledyr

Går du og overvejer at udvide familien med en firbenet ven? I 5 Maxi Zoo butikker fordelt over hele landet, er det muligt at gå ned og høre mere om adoption af kæledyr i dit nærområde. Som noget helt nyt tilbyder butikken nemlig i samarbejde med Dyrenes Beskyttelse digital fremvisning, hvor det vil være muligt for dig at se alle de søde kæledyr, der leder efter en ny familie i dit nærområde.

Maxi Zoo Danmark donerer 50.000 kr. til kæledyr i Ukraine

Lige nu er mio. af mennesker på flugt fra den voldsomme situation i Ukraine, og flere af dem har kæledyr. Ikke alle har haft mulighed for at få deres dyr med, da de forlod deres hjem i hast, så mange kæledyr er efterladt tilbage til en uvis skæbne i et land i krig.

Derfor er der ingen tid at spilde: Vi skal handle nu!

I Maxi Zoo elsker vi dyr, og vi vil også gerne udtrykke vores omsorg og støtte til dyrene i Ukraine. Derfor donerer Maxi Zoo Danmark 50.000 kr. til kæledyrene i Ukraine. Det gør vi i samarbejde med Dyrenes Beskyttelse, og du som kunde eller blot dyreelsker kan hjælpe os med at forøge den donation, så vi hjælpe så mange dyr, som overhovedet muligt.

støt kæledyr i ukraine støt kæledyr i ukraine

Maxi Zoo støtter vi arbejdet for et Danmark fri for affald

I Maxi Zoo er vores hjertesag, at skabe et trygt liv for kæledyr og deres ejere! Vi forsøger at hjælpe alle dyr, hvad enten de er store eller små. Naturen spiller en vigtig rolle for alle levende væsner som et frirum, hvor både to- og firbenede skal kunne færdes trygt og sikkert. Derfor støtter vi Affaldsindsamlingen i deres mission for en ren og dyresikker natur. Ved at være en aktiv partner i opretholdelsen af en ren natur, kan vi hjælpe med at gøre naturen til et sikkert sted at færdes for både kæledyr og vilde dyr. Det gør vi ved at opfordre alle vores kunder og firbenede venner, som færdes i vores natur, til også at værne om den.

Vi er måske ikke altid opmærksomme på, at vi taber ting på vejen, i skoven eller på stranden, men selv små plastik- eller metaldele kan skabe store problemer for dyrene. Det kan vi i sammen ændre på ved at hjælpe hinanden med at minimere affald, som ligger og flyder rundt omkring. Vi håber, at vi sammen kan værne om naturen, og passe godt på dyrene ved at minimere de menneskeskabte farer, der til tider lurer ude i vores smukke natur.

Affaldsindsamlingen 2023 foregår fra d. 20. – 26. marts i samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening

Valentinsgåtur 2022 - vi slår rekord igen i år!

2.302 betalende hundesnuder og 95 donationer blev det til på årets valentinsgåtur og dermed en donation til Dyrenes Beskyttelse på hele:

119.850 kr.

Heraf donerer Maxi Zoo 23.020 (10 kr. pr. hundesnude). TAK for den kæmpe opbakning til gåturen og det gode formål, nemlig svigtede hunde, der mangler en kærlig familie til at tage sig af dem.

I Maxi Zoo er vores mission at skabe et lykkeligere liv for kæledyr og deres ejere. Samarbejdet med Dyrenes Beskyttelse er bare et ben i strategien mod at kunne opnå dette.

Sammen for Dyrene

Hvert år har vi fokus på at hjælpe dyr i nød, og du kan hjælpe os med at sende en stor donation til Dyrenes Beskyttelse. I hele oktober måned sælger vi vores venskabsarmbånd i forbindelse med vores store velgørenhedskampagne under sloganet ”sammen for dyrene”, fordi flere og flere dyr har fortsat har brug for hjælp.

I 2021 slog vi, sammen med alle vores fantastiske kunder, alle rekorder og donerede hele 367.500 kr. til Dyrenes Beskyttelse og deres arbejde for dyr i nød. I 2021 kostede et armbånd 25 kr., hvoraf 15 kr. går til Dyrenes Beskyttelse.

Samarbejde med Dyrenes Beskyttelse

Maxi Zoo samarbejder med Dyrenes Beskyttelse, fordi de arbejder aktivt for at forbedre vilkår for dyr i Danmark. Der er mange måder du kan hjælpe kæledyr i Danmark bl.a. gennem Dyrenes beskyttelse og Maxi Zoo:

  • Deltag i vores Valentins gåtur
    Hvert år (2021 undtaget pga. covid-19) afholder Maxi Zoo i samarbejde med Dyrenes Beskyttelse en Valentins-gåtur. Her kan du, sammen med andre glade hundeejere, gå en tur med os, og derved støtte svigtede hunde, som hvert år kommer på internat fra dyreværnssager. Hunde, der oftest kræver en hel del træning, inden de er klar til at komme ud til den helt rigtige familie. Du kan købe et armbånd i din lokale Maxi Zoo butik og donere derigennem til Dyrenes Beskyttelse. Læs mere om Valentines gåturen her.
  • Støt Dyrenes Beskyttelse
    Du kan støtte Dyrenes Beskyttelse ved at købe et armbånd eller give et bidrag via sms: skriv Maxizoo til 1277 – så donerer du 50 kr. På den måde er du med til at redde dyr i nød og skabe bedre dyrevelfærd.
  • Giv et dyr i nød et kærligt hjem
    Det kan du gøre ved at besøge et internat i nærheden af dig og adoptere et dyr. Fx finder du en oversigt over de dyr, der er klar til adoption hos Dyrenes Beskyttelse her. Her finder du både katte, hunde og kaniner, som mangler et nyt hjem.