KURV 0
LUK

Indkøbskurven er tom

Hundefoder

I alt 19 sider indeholdende 1301 varer

pr. side
Sorteret faldende. Klik for at sorterer stigende
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filter

I alt 19 sider indeholdende 1301 varer

pr. side
Sorteret faldende. Klik for at sorterer stigende
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filter

Søger du hundefoder i høj kvalitet? Så er du kommet til den rette shop.

Her på maxizoo.dk finder du et kæmpe udvalg af hundefoder, fra alle de populære mærker.

Se eksempelvis udvalget fra Royal Canin, Hill´s, Eukanuba, Arion og mange andre kendte hundefoder mærker.

Hunden er som bekendt menneskets bedste ven. Derfor skal din hund selvfølgelig have det rigtige hundelegetøj, den rigtige hundeseng og de rigtige hundegodbidder. Men det kan være svært at finde ud af, hvad det rigtige er. Især indenfor hundemad findes der mange forskellige hundefoder mærker, og det kan svært at vide, hvad der er det bedste.

Hvilket foderprodukt, du skal vælge til din elskede ven, kommer an på flere forskellige ting. Hos os kan du dog være sikker på at finde hundefoder i den bedste kvalitet. Så uanset om du har brug for foder til en seniorhund eller hvalp, stor eller lille hunderace, så finder du det her i vores store udvalg.

Derfor skal du købe hundefoder i høj kvalitet

Hundefoder er ikke bare mad, der skal gives hver dag. Faktisk betyder foderet meget for din hunds ve og vel, da hundemaden kan have mange forskellige effekter på din hunds liv. Selv ting du måske ikke tænker over til hverdag.

Det er derfor vigtigt at finde god og sund hundemad, som indeholder de rette næringsstoffer, der giver de bedste levevilkår til din hund. Dette gør bl.a. Hills hundefoder godt med deres store fokus og erfaring.

De rigtige råvarer og tilsætningsstoffer kan have betydning for bl.a. om din hund har en blank pels, god energi og maven i balance.

Så er der spørgsmålet om der skal vælges kornfrit hundefoder eller ej, som fylder hos mange hundeejere. Foder uden korn er mere og mere efterspurgt, da det hjælper din hund med en ordentlig fordøjelse, bedre optagelse af de sunde næringsstoffer og den ideelle vægt. Her har vi bl.a. Essential og Kingsmoor hundefoder i vores udvalg, som har flere kronfrie produkter.

Derudover gør det ikke noget, at din hund får en ordentlig smagsoplevelse, selvom du (heldigvis) ikke selv skal spise det. Noget som især Acana har fokus på i deres hundemad.

Forskellene på tørfoder og vådfoder

Der findes som sagt mange forskellige varianter af hundefoder. Du kan få tørfoder, som de fleste kender som de små, hårde former der knaser, når hunden tygger. Der findes også vådfoder, der som navnet hentyder til, er en våd form for hundemad, som oftest fås i dåser.

Både vådfoder og tørfoder kan være godt for din hund, men de har begge fordele og ulemper.

De fleste køber tørfoder, da det har en længere holdbarhed og kan stå ude til hunden, der bedst kan lide at gå til og fra sin mad. Derudover kan tørfoder hjælpe på din hunds tandpleje.

Vådfoder er nemmere for din hund at fordøje, og oftest skal de ikke spise lige så meget af det, for at være mættet. Derudover er det godt for en hund, der skal have sit væskeindtag højere op eller modtage medicin. Oftest vil vådfoder også kunne lokke selv den meste kræsne hund til madskålen.

For begge slags hundefoder gælder det, at din hund får de næringsstoffer, den skal have. Maden er den vigtigste proteinkilde, og det kan du få ved både tør- og vådfoder.

Find det bedste hundefoder tilbud hos os

Hundefoder er ikke altid billigt, men det er bestemt muligt at finde foder af høj kvalitet til en fornuftig pris. Hos os finder du nogle af de mest anerkendte mærker indenfor hundefoder til gode tilbud.

God hundemad kommer an på, hvor din hund er i livet, og hvilken race den er. Orijen og Eukunaba har f.eks. speciallavet mad til store hunde. Brit hundefoder er gode til hunde med følsomme maver, og Kronch er godt mad til seniorhunden med det lave energiniveau.

Hvis du netop har fået en hundehvalp, skal de også have speciel mad, der hjælper knoglerne til at vokse, kan Arion hundefoder være noget for dig. Hvis du gerne vil have mad, der passer specifikt til din hunderace, har Royal Canin mad til stort set alle racer fra malteser til rottweiler.

Er du stadig i tvivl om, hvilket hundefoder du skal vælge, så husk vi altid gerne hjælper dig og din bedste ven – både i vores butikker og online.