KURV 0
LUK

Indkøbskurven er tom

Hundegodbidder

I alt 5 sider indeholdende 350 varer

pr. side
Sorteret faldende. Klik for at sorterer stigende
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filter

I alt 5 sider indeholdende 350 varer

pr. side
Sorteret faldende. Klik for at sorterer stigende
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filter

Har du en hund i huset, er det altid en god ide at have hundegodbidder ved hånden. Her på maxizoo.dk finder du et kæmpe udvalg, til enhver smag og pengepung.

Uimodståelige hundegodbidder

Godbidder bruges som belønning, når din hund gør det, du beder den om. Om det er til hundetræning, som en hundesnack eller som led i renlighedstræningen for hundehvalpen, så er godbidder altid gode at kunne få fat i.

Om din hund er hvalp eller voksen, har den brug for noget at arbejde for. Et ’dygtig hund’ kan kun gøre det et par gange inden din hund, vil begynde at efterspørge noget mere.

Der findes mange forskellige godbidder til hunde, og de kommer i mange forskellige typer. Om de er bløde eller sprøde. Dem, der passer til din hund, afhænger af hundens alder, tænder og hvad de skal bruges til.

Hos Maxi Zoo har vi altid gode tilbud på vores stor sortiment af hundegodbidder af høj kvalitet. Vi fører brands som Pedigree og Vitakraft, så du med ro i sindet kan give menneskets bedste ven en velsmagende snack.

Derfor skal du have godbidder til hunde

Vi mennesker kan godt lide at snacke, når vi skal hygge os eller føler, vi har gjort os fortjent til en lille belønning. Det gælder også for hunde. Udover deres almindelige kost, må de gerne få lidt lækkert, så længde det selvfølgelig ikke bliver for meget.

Godbidder kan faktisk og være sunde og velsmagende, og dermed fremme din hunds ve og vel. F.eks. er tandbørster gode både som lidt at tygge i, men også til at gøre din hunds tænder og gummer stærke og sunde.

Også tyggeben kan bruges som en hyggelig stund med din hund. Som lidt fredagsslik bare for firbenede størrelser.

Udover de lidt større slags hundesnacks, hvor din hund skal bruge længere tid på at tygge, findes der også godbidder i mindre størrelse. De er især gode til at belønne med, når du vil have din hund til at gøre noget bestemt eller lave et trick.

Fælles for alle slags hundegodbidder og hundesnacks er, at din hund godt kan være kræsen. Der er også forskel på smage for hunde, og nogle vil måske kunne lide en slags godbid, hvor andre vil spytte den ud. Det betyder ikke, at din hund slet ikke kan lide godbidder, men rettere, at du skal på jagt efter nogle, de har lyst til at arbejde for.

Hundegodbidder til træning af din hund

Der findes også specielle træningsgodbidder, som er gode, når det specifikt er hundetræning, der er på programmet. Her er det især en god ide med nogle sprøde godbidder, der er nemme at tygge. På den måde kan træningen fortsætte uden for langt et ophold.

Går du f.eks. til agility, hvalpetræning eller træner tricks derhjemme, kræver det noget, som din hund kan arbejde for. Nogle hunde har nok i en bold eller et stykke hundelegetøj, men de fleste forbliver koncentrerede, når der er noget mad på spil.

Det er dejligt at have en hund, der kan sitte, dække, gå på plads og tisse udenfor. Det kommer ikke ad sig selv, men kræver træning – også vedvarende træning. Når du alligevel står i køkkenet og venter på, at ovnen bliver varm, er det dejligt at have nogle godbidder liggende, så du kan lave et par øvelser.

Hos Maxi Zoo vil vi gerne gøre din hundetræning endnu lettere med vores kæmpe udvalg af hundegodbidder til gode priser. Du kan både besøge os i butikken og få nogle smagsprøver eller shop online for hurtig levering.