KURV 0
LUK

Indkøbskurven er tom

Kornfrit hundefoder

I alt 4 sider indeholdende 248 varer

pr. side
Sorteret faldende. Klik for at sorterer stigende
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Filter

I alt 4 sider indeholdende 248 varer

pr. side
Sorteret faldende. Klik for at sorterer stigende
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Filter

Kornfrit hundefoder giver sunde maver

Der er mange måder at være hundeejer på, men de fleste kan nok nikke genkendende til, at de vil gøre det allerbedste for deres hunde. På den måde er der størst chance for, at din hund kan leve et langt og sundt liv.

Derfor er det måske en god ide at starte med at lede efter foder, der er kornfrit. Kornfrit hundefoder er nemlig særlig godt for vores hunde, da det er sensitivt mod deres maver og allergivenligt.

Hos Maxi Zoo har vi et stort udvalg af kornfrit hundefoder til fornuftige priser. Du er velkommen til at kontakte os, da vi altid er klar til at give vejledning og svare på spørgsmål.

Det skal du vide om kornfrit hundefoder

Hundefoder uden korn er de sidste par år blevet særligt populært blandt hundeejere. Det skyldes måske, at vi er blevet mere opmærksomme på, hvor vores hunde stammer fra.

Som du måske ved, så stammer hunde fra ulvene. Gennem århundrede er hundene blevet domesticeret og blevet vores trofaste følgesvende. Dog er der stadig noget ulv tilbage – blandt andet i fordøjelsessystemet. Hundes fordøjelsessystem er stadig indrettet til at spise kød, fedt og proteiner. Altså er deres maver ikke særlig gode til at nedbryde korn og kulhydrater, som der er i en del hundefoder.

Hundenes kroppe er simpelthen ikke bygget til at få for meget korn i deres kost, selvom de godt kan klare noget korn og kulhydrater. Meget foder med korn har også en god indvirkning på din hunds sundhed, men oplever du især maveproblemer eller allergier, er kornfrit hundefoder værd at vende snuden mod.

Ved kornfrit hundefoder kommer din hunds mave ikke på overarbejde. De har nemmere ved at nedbryde maden fra naturens side. Samtidig er meget kornfrit foder allergivenligt og kan tilmed gide din hund bedre ånde – det er der vist mange firbenede venner, der kunne trænge til.

Hundefoder til særligt sensitive maver

Det er vigtigt at huske på, at foder med korn og kulhydrater ikke i udgangspunktet er dårligt for din hund. Der findes meget hundefoder med korn, der er rigt på proteiner, mineraler og vitaminer, som din hund kan have brug for.

Oplever du derimod, at din hund har mange maveproblemer, kan det skyldes, at der er for meget korn i din hunds kost. For meget korn kan nemlig give fordøjelsesproblemer for din hund. Du vil måske bemærke, at din hund har for hård eller for blød mave. Her er det altså værd at overveje at skifte til kornfrit hundefoder. I stedet kan din hund få korn gennem hundegodbidder eller snacks.

Har du en hund, der har allergi, kan det være essentielt at skifte til hundefoder uden korn. Kornfrit hundefoder er nemlig allergivenligt. Er din hund overfølsom overfor gluten eller eksempelvis protein, er det en god ide at servere kornfrit mad i stedet.

Kornfrit foder til hunde i alle aldre og størrelser

Der findes tørfoder og vådfoder. Foder med bestemte vitaminer og mineraler. Foder til hvalpe, foder til ældre hunde. Foder til store og små hunde. Det kan være svært at vælge det rigtige til netop din hund.

Ligesom ved meget andet hundefoder, findes det kornfrie foder også i mange forskellige udgaver. Der er både tørkost og vådkost, til hvalpe og seniorer og i mange forskellige smagsvarianter. Du kan altså roligt lede efter netop den udgave, der passer bedst til din hunds smagsløg og det sted, den er i livet.