KURV 0
LUK

Indkøbskurven er tom

Essential hundefoder

I alt 1 sider indeholdende 12 varer

pr. side
Sorteret faldende. Klik for at sorterer stigende
Filter

I alt 1 sider indeholdende 12 varer

pr. side
Sorteret faldende. Klik for at sorterer stigende
Filter

Essential hundefoder

Du har sikkert oplevet, at der findes mange mærker og typer af hundefoder. Det kan være svært at finde det helt rigtige foder, som din hund kan lide at spise, får de rigtige vitaminer og proteiner af, og som du med god samvittighed kan servere for din hund.

Hos Maxi Zoo forhandler vi hundefoder fra mærket Essential. Det er danskproduceret hundefoder i høj kvalitet. Med deres naturlige syn på hunden får du her hundefoder, der er kornfrit og passer til netop dér, hvor din hund er i livet.

Besøg os i Maxi Zoos butikker eller online for at finde Essential hundefoder til ordentlige priser.

BOF-princippet giver naturligt foder til din hund

Ved at investere i Essential hundefoder er du sikret et naturligt og sundt produkt til din hund. Foderet er lavet af kvalitetsprodukter, der også er godkendt til menneskeligt indtag. Derudover er ingredienserne særligt udvalgt til at gavne og styrke din firbenede vens helbred, for ernæring er essentielt for din huns trivsel.

Essential hundefoder arbejder med BOF princippet, der står for ’Behavioural Optimizing Food’ (BOF). Det betyder i bund og grund, at foderet skal gengive hundens naturlige kost. Alt sammen med det mål, at din hund skal leve det bedste og længste liv som overhovedet muligt.

Måske tænker du, hvordan kan det lade sig gøre? Helt basalt går princippet ud på at holde din hund i balance. Foderet medvirker til at din hunds blodsukkerniveau er stabilt. Med et højt indhold af frisk kød, bliver hundens naturlige instinkt mødt. Samtidig er der også bær, frø og urter i foderet, som efterligner det maveindhold, som et eventuelt bytte ville have i sig fra naturens side.

Derudover bevarer den lave tilberedningstemperatur ernæringsværdien. Og sidst, men ikke mindst, sørger størrelsen på foderkoketten for, at din hund bruger tilpas lang tid på at spise måltidet og ikke sluge det.

Kornfrit tørfoder til din hund

Essential hundefoder laver kornfrit hundefoder til alle slags hunde. Ved kornfrit foder forstås det, at foderet er uden korn og de dertilhørende kulhydrater, som hunde kan have svært ved at fordøje i store doser.

Selvom hunde i dag er de trofaste venner, vi kender og elsker, så stammer de stadig fra de kødædende ulve. Det gør sig gældende i hundenes fordøjelsessystem, der bedre kan nedbryde kød og fedt fremfor korn og kulhydrater. Ved at vælge kornfrit hundefoder giver du din hund naturlig kost, der bedst muligt imiterer det, de ville spise i naturen.

Korn i små mængder kan være helt okay for din hund, men det kan mærkes på din hunds fordøjelse, hvis de får for meget korn i deres kost. Det imødekommer Essential hundefoder ved at lave kornfrit tørfoder, hvor der er kælet for smagene og ingredienserne.

Essential hundefoder til alle hunde

Derudover findes Essential tørfoder til hunde i alle aldre og typer. Det er nemlig ikke sikkert, at din hund kan spise det samme foder fra hvalp til voksen. Der kan være særlige forhold at tage hensyn til. Bruger din hund meget energi i en periode, er det en ide at overveje Stamina fra Essential, der sikrer mod undervægt. Har din hund derimod lidt ekstra vægt på sidebenene, så er Essential Contour måske svaret.

Der er rig mulighed for at finde det Essential hundefoder, der passer til netop din hund. Samtidig får du sund og nærende kost, der smager godt til din firbenede ven.