KURV 0
LUK

Indkøbskurven er tom

Hundeseng

I alt 2 sider indeholdende 116 varer

pr. side
Sorteret faldende. Klik for at sorterer stigende
  1. 1
  2. 2
Filter

I alt 2 sider indeholdende 116 varer

pr. side
Sorteret faldende. Klik for at sorterer stigende
  1. 1
  2. 2
Filter

Se vores kæmpe udvalg og køb din nye hundeseng, eller hundekurv her på Maxizoo shoppen i dag og få leveret, på få dage.

Hundesenge til store og små hunde

Når vi går i seng, har vi sørget for en ordentlig madras, som passer til netop vores sovevaner, gode dyner og hovedpuder, som støtter nakke og hoved. Det er vigtigt for vores nattesøvn at have truffet fornuftige valg, der gør det nemmere at falde i søvn. Hvorfor skulle det ikke også gælde vores firbenede venner?

For menneskets bedste ven er den rigtige kurv / seng vigtig for deres ve og vel. Det kan være svært at finde de helt rigtige hundesenge i de rigtige materialer, farver og størrelser.

Hos Maxi Zoo har vi et kæmpe udvalg af senge og kurve, til både lille eller stor hund. Du kan få kyndig vejledning til at finde præcis den hundekurv, der kan gøre din hund glad og veludhvilet.

Det skal du overveje, når du køber en hundeseng

Som med alt andet udstyr til vores dyr, findes der en del udgaver af hundesenge. Derfor er der her nogle bud på, hvad du skal have af overvejelser inden, du investerer i en hundekurv.

Som det første er det vigtigt, at du finder en kurv, der passer til din hunds størrelse. Det går sjovt nok ikke at købe en lillebitte seng, hvis du har en Golden Retriever. Det er heller ikke alle små hunde, der bare kan bruge en stor seng – de har også brug for tryghed og muligheden for at ’putte’ godt.

Når første størrelsen er klaret, så er det med at tage stilling til alt det andet. Skal kurven være på ben? Hvilket materiale skal sengen være lavet af? Skal den være blød eller fast? Og hvordan skal den se ud?

Hver hund er unik, og derfor kan det være en god ide at lave en test, for at se om hundekurven bliver brugt. De fleste hunde er dog bare glade for at have et sted, der er deres, hvor de kan søge tryghed.

Og de er for det meste ligeglade med farver og motiver, så udseendet kan du sagtens få til at passe ind i netop dit hjem. Er du f.eks. til mange farver kan Wooldot være et godt bud, eller en af Hunters mere douche farver, hvis det ikke skal være for spraglet.

Særlige hundekurve, til særlige hunde

Nogle hunde har særlige behov. Ligesom med mennesker, kræver eksempelvis en dårlig ryg også specielle madrasser – det gælder også for hunde.

For hunde med dårlig ryg, kan det være en ide at investere i en seng med memory foam, som More For laver, da det kan gavne din hunds rygsøjle. Her former madrassen sig efter hundens sovestilling og ryggen bliver derfor ikke yderligere belastet.

Det kan også være din hund har tendens til at tygge lidt for meget i hundekurven. Her kan det være en ide at finde et materiale, som ikke så nemt kan ødelægges og derfor er mere holdbart og robust.

Har du din hund med rundt, og har brug for en hundekurv eller hundetæppe, der er nemt at transportere, kan en kurv fra Anione være et bud. Det er vigtigt, at din hund altid har et sikkert sted, den kan søge hen – især hvis omgivelserne er fremmede.

Er din hund særlig vandglad, leger lidt for meget med mudder eller generelt har tendens til at tage skidt med ind, så er rengøring også en faktor i valget af kurv. Nogle hundesenge kan tørres af med en klud, og er derfor ikke velegnet til den beskidte hund. Andre giver muligheden for at vaske både pude og kurv, som f.eks. en plastseng fra Fit+Fun eller en blødere seng fra Meldgaard.

Se det store udvalg igennem og køb nemt og bekvemt din nye hundeseng og få leveret på bare få dage!