KURV 0
LUK

Indkøbskurven er tom

Hundetøj

I alt 3 sider indeholdende 160 varer

pr. side
Sorteret faldende. Klik for at sorterer stigende
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Filter

I alt 3 sider indeholdende 160 varer

pr. side
Sorteret faldende. Klik for at sorterer stigende
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Filter

Tøj til hunde til alt slags vejr

Der findes hunde med en masse pels og andre med næsten intet. Der findes også hunde, der har hår i stedet for pels. Fælles for alle racer er, at de kan have brug for tøj til hunde, der kan give dem et ekstra lag. Det kan være et ekstra lag varme eller et lag mod vind og vejr.

Tøj til hunde findes i mange udgaver og variationer. Der er regnjakker, vinterjakker eller et dækken til hund. Alle i forskellige materiale og forskellig pasform. Det findes helt sikkert også et, der passer til din hund.

Her på siden kan du gå på opdagelse i Maxi Zoos kæmpe udvalg af tøj til hund. Vi har mange forskellige størrelser, designs og funktioner.

Tøj til hunde kan have mange funktioner

Det kan tage lidt tilvænning og træning før, at din hund er helt komfortabel med at få tøj på. Men det kan virkelig være en stor hjælp i mange situationer at iklæde din hund i en hundejakke eller lignende.

Nogle hunderacer har ekstra meget brug for hundetøj. Her er der især tale om racer, der har hår i stedet for pels. Det er gældende for mange allergivenlige hunde, som for eksempel maltesere og bomuldshunde. Derfor kan de hurtigt komme til at fryse og blive kolde i det danske vejr, hvis de ikke er iklædt tøj til forholdene.

Andre hunderacer kan også have godt af nogle flere lag. Især når vi i Danmark nærmer os minusgrader, er det ikke alle hunde, der har lige nemt ved at akklimatisere sig. Nogle hunde er selvfølgelig bygget til endnu koldere vejr, end vi får herhjemme, men andre skal have noget hjælp.

Fra hundedækken til redningsvest

Når de bliver koldt, kan det være en ide med en vinterjakke til hund, der fås i mange forskellige udgaver. Nogle har ekstra fór, der giver beskyttelse mod vind og vejr, mens andre kan være lavet af softshell, der også er godt til at holde på varmen.

En anden funktion ved tøj til hunde kan være at holde din hunds muskler varme og smidige. For eksempel hvis I går til træning eller laver agility. Her er et dækken til hund er oplagt valg.

Der findes også redningsveste til hunde, der elsker vandet. Det giver noget ekstra tryghed, at de ikke synker til bunds, hvis de bliver trætte, når de er ude at svømme.

I regn og slud skal hunden ud

Det kan være en god ide at investere i hundetøj for at give din hund de bedste vilkår, når I bevæger jer sammen ud i naturen på gåture. Selvom hunde er dyr, der har godt af at være udenfor, så kan det være, de skal have lidt ekstra hjælp for ikke at fryse eller blive helt gennemblødte. Det er også rart for dig som ejer, der slipper for at bade din firbenede ven efter hver tur i det fri.

Vores hunde skal ud at røre sig hver dag. Nogle hunde har intet imod lidt regnvejr, mens andre kan se beklagende op på dig, hvis du beder dem træde udenfor. Her kan et hundedækken eller ligefrem et regndækken være vejen frem.

Tøjet giver både varme, men gør også at du slipper for at få en beskidt og gennemblødt hund med hjem. Ligesom du selv vil iføre dig regntæt tøj, når du bevæger dig udenfor i regnen, så har nogle vovser også godt af en regnjakke til hund, så de ikke bliver kolde og våde.