KURV 0
LUK

Indkøbskurven er tom

Hundeseler

I alt 4 sider indeholdende 270 varer

pr. side
Sorteret faldende. Klik for at sorterer stigende
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Filter

I alt 4 sider indeholdende 270 varer

pr. side
Sorteret faldende. Klik for at sorterer stigende
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Filter

Se det store udvalg og køb din nye hundesele her på maxizoo.dk i dag.

Hundeseler med komfort og sikkerhed

I mange år satte man bare en hundesnor fast i halsbåndet og så ud på gåture. I dag ved vi, at det ikke er ergonomisk godt for hunden, og derfor er hundeseler en vigtig investering i din hunds ve og vel.

Seler til hunde findes i mange afskygninger til mange forskellige behov. Derfor er det ikke sikkert en enkelt sele er nok til alle de ting, du skal lave med din firbenede ven. Det er også vigtigt at huske på, at selen kun er den ene del. Det er i samarbejdet med den rigtige hundeline, at du opnår det bedste for din hunds helbred og bevægelsesmuligheder.

Hos Maxi Zoo vi et stort udvalg af hundeseler og hundesnore fra K9, Hurtta, Dog Creek og mange flere. Derfor kan vi altid finde den helt rigtige sele til hund både i vores butikker og online.

Det skal du vide, når du køber hundesele

Grunden til, at der findes så mange forskellige seler, er, at de skal kunne noget forskelligt. Hver hund er unik og har unikke behov. Måske skal selen bruges til hundetræning, på gåture eller i bilen. Derfor bør du gøre dig nogle overvejelser om brugen af selen, inden du køber den.

Først og fremmest er størrelsen på selen en vigtig faktor. Nogle seler kan justeres til netop din hunds mål, mens andre har fastsatte størrelser. Nogle seler er også især velegnede til små hunderacer, som f.eks. Tre Ponti.

Her er det også relevant, hvis du er på jagt efter en sele til hvalp. I vækstperioden kan du forvente, at selen bliver for lille, jo større din hund bliver – præcis som med babyer. Det er dog også vigtigt, at selen er komfortabel, så din hund kan vænne sig til at gå med den. Det kan Puppia f.eks. sørge for.

Bruger du en rulleline, kan det også være relevant at overveje en sele, der ikke strammer om halsen. Her får hunden lidt ekstra frihed med en lang snor, men som kræver, at hunden kan trækkes til dig, hvis det bliver nødvendigt. Derfor skal trækskader så vidt muligt undgås.

Har du brug for en sele til hund i bil, findes der også gode muligheder for at få en slags sikkerhedssele til din hund. Hunde må ikke bare være frie i bilen, men skal spændes fast for alles sikkerhed. Her kan Anione gives som eksempel på en sele, der kan fastgøres til bilen.

Særlig hundesele til hund, der trækker

For hunde, der trækker, er det særligt vigtigt at finde den rigtige hundesele. Det kan nemlig have konsekvenser for deres fysik, hvis de får lov at trække på en uhensigtsmæssig måde. Al træk er selvfølgelig ikke godt for hunden, men der er mulighed for at både hjælpe på træningen, men også undgå store fysiske konsekvenser for din hund. Selvom din hund trækker, skal hundens sikkerhed tages alvorligt.

Derfor går det ikke bare at klippe snoren fast direkte i halsbåndet. Det er generelt en dårlig ide, men netop for hunde, der trækker, kan det være katastrofalt. Det kan give diverse trækskader i nakke og ryg, hvis der er vedvarende pres på det område.

Derfor er en hundesele, der fordeler presset til mere af kroppen ideel. Det kan Hunter f.eks. hjælpe med. Her fordeles trækket til hele brystpartiet i stedet for kun nakken og er derfor en hjælp til lydighedstræning. Mere specifikke antitrække seler findes også fra f.eks. Halti, der kan hjælpe med helt at stoppe trækkeriet – selvfølgelig koblet med en masse godbidder.

Du kan udforske vores store udvalg af hundeseler i vores butikker og online. Her finder du gode tilbud og den bedste pris på din hunds næste sele.