KURV 0
LUK

Indkøbskurven er tom

Kattemad

I alt 14 sider indeholdende 1002 varer

pr. side
Sorteret faldende. Klik for at sorterer stigende
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filter

I alt 14 sider indeholdende 1002 varer

pr. side
Sorteret faldende. Klik for at sorterer stigende
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filter

Her på maxizoo.dk finder du kattemad, i høj kvalitet, til alle typer katte. Hos os kan du altid finde kattemad med 100% prismatch, så du er sikker på at få en god pris.

Vi fører et kæmpe udvalg af kattefoder fra mange kendte brands, som Royal Canin, Whiskas eller Arion.

Det er vigtigt at finde det rette kattemad til din kat. Ligesom med mennesker eller andre dyr er de rette næringsstoffer og proteiner alfa og omega for en sund kost og et godt liv. Det gælder også for katte.

De har brug for en kost, der holder dem sunde og raske i mange år. Kattemad kan fås i mange variationer til netop dér, hvor din kat er i livet. Måske er det en killing, der skal have den rette foder at vokse på. Måske har du en seniorkat, der skal have ekstra lækker og forebyggende kost, så du kan nyde din kat i mange år endnu.

Forskellen på vådfoder og tørfoder til katte

Der findes kattemad til stort set alle de slags katte, du kan forestille dig. Der er til bestemte katteracer som Maine Coon eller norske skovkatte, der er store katteracer.

Til den steriliserede kat, katten der skal passe på sin pels og hud, eller til indendørs eller udendørs katten.

Udover de mange variationer af foder specifikt, til din kat, er der også forskel på tørfoder og vådfoder. Det ligger lidt i navnene, men tørfoder har en meget mindre andel vand end vådfoderet. Det er meget forskelligt, om din kat skal have tør- eller vådfoder.

Tørfoder til katten

Tørfoder har en længere holdbarhed og er som regel billigere i længden end vådfoder. Foderet er godt til de katte, der måske er småt spisende og kan lide at gå lidt til og fra deres skål med mad. I tørfoderet er der al den næring, der skal til, for at holde din kat godt kørende.

Vådfoder til katten

Vådfoder har en del kortere holdbarhed, når dåsen er blevet åbnet. Derudover kan det ikke stå fremme i særlig lang tid. Det vil hverken du eller din kat synes er særlig lækkert. Til gengæld er vådfoder godt til de katte, der måske er kræsne og skal have noget af ekstra god kvalitet. Skal din f.eks. kat lokkes til at spise noget medicin, er det også en god ide at putte det i noget vådfoder. Derudover er det høje væskeindhold godt til den kat, der ikke drikker nok vand.

Derfor kan kornfrit kattefoder være et godt valg

Når du er på udkig efter mad til katten, er det en god ide at undersøge kornfrit kattefoder. Har din kat særlige problemer med fordøjelsen eller tendens til maveproblemer, kan kornfrit foder være et godt valg. F.eks. laver Hills eller Kingsmoor særlige kornfri udgaver.

Når du køber kornfrit foder, vil du opleve at andelen af de reelt animalske produkter som fisk eller fjerkræ er højere. Derfor ligner denne kost så vidt muligt meste den, som din kat naturligt ville få i naturen. Her er ikke fyldt med alt muligt som rug, havre eller hvede som kan være svært at fordøje for din kat.

Kornfrit foder er ikke per automatik dårligt, da det i nogle tilfælde kan give din kat mere energi. Men hvis din kat har sart mave, kan det være et godt sted at sætte ind.

Gode priser på kattemad

Kattemad kommer i mange forskellige prisklasser afhængigt af mærke og funktion. Her på shoppen er det muligt at finde billigt kattefoder, der er af høj kvalitet, da vi tilbyder 100% prismatch hos Maxi Zoo.

Tjek vores sortiment i butikkerne eller shop online, og få lynhurtigt leveret.