KURV 0
LUK

Indkøbskurven er tom

Sheba kattemad

I alt 1 sider indeholdende 5 varer

pr. side
Sorteret faldende. Klik for at sorterer stigende
Filter

I alt 1 sider indeholdende 5 varer

pr. side
Sorteret faldende. Klik for at sorterer stigende
Filter

Sheba kattemad

Leder du efter et praktisk vådfoder, din kat vil elske? I så fald har din søgen nu båret frugt. Hos Maxizoo.dk har vi alle de gode smagsvarianter fra det populære kattefodermærke, Sheba.

Hvis din kat selv kunne vælge, så er vi sikre på, at poten ville pege på Sheba, da der er gjort meget ud af at sikre, at smagsoplevelse er i top. Produktet har i det hele taget mange gode egenskaber, som vi vil se nærmere på herunder - vi vil til hver en tid anbefale dette fodermærke.

Sheba - et komplet og praktisk fuldfoder

Kattemaden fra Sheba er et komplet fuldfoder, der indeholder alle de vitaminer, mineraler og næringsstoffer, din kat har brug for.

Sheba er fremstillet af sunde og gode ingredienser, og foderet understøtter din kats trivsel og velvære. Når du fodrer med Sheba, så har du en god base for et sundt vedligehold, og det er ikke nødvendigt at give katten diverse tilskud. Sheba er et komplet fuldfoder, der dækker alle kattens behov, og sikrer, at den får det, den har brug for i sit daglige indtag.

Sheba er særligt populære på den praktiske indpakning, der gør det let og enkelt at afmåle kattens madindtag. Foderet kan købes både som portionsanretninger, der bestilles enkeltvis, eller som en "menu", hvor du får forskellige varianter med i én pakke - du vælger helt selv.

Den kræsne kat

Kattemad fra Sheba har særlig fokus på en god smagsoplevelse for katten. Katte er af natur ikke lige så madglade som for eksempel hunde er, og det kan til tider være svært at sikre, at katten får det optimale indtag af essentielle næringsstoffer, hvis du er i tvivl om, hvorvidt og hvor meget den reelt spiser.

Sheba er et praktisk foder i den forstand, at det kommer i portionsanretninger, hvilket gør det nemt for dig at holde overblik over, hvor meget din kat spiser.

En anden egenskab, der gør Sheba til et populært valg, er, at du kan vælge konsistens. Vådfoder er ikke bare vådfoder, og den kræsne kat har helt sikkert en viskositet og en konsistens den foretrækker over andre. Kattemaden fra Sheba kommer i tre typer - traditionel våd, paté / mousse og ragout / sauce.

Sheba har gjort meget for at sikre en god mad- og smagsoplevelse for katten, og vi hører sjældent om, at katte ikke kan lide dette foder.

Køb Sheba kattemad hos Maxizoo.dk

Med kattemaden fra Sheba sikrer du, at din kat har et sund og korrekt foderoptag, og at den får de vitaminer og mineraler, den har brug for. Du sikrer med andre ord, at den får den rette næring. Sammen med disse åbenlyst positive egenskaber, bidrager Sheba ligeledes til din kats lyst til at spise. Sidst men ikke mindst er emballagen smart udtænkt, og designet på en måde, så du let kan danne dig et overblik over, hvad og hvor meget din kat spiser - fodringen har aldrig været nemmere.

Hos Maxizoo.dk forhandler vi kun kvalitetsprodukter - de produkter, vi selv fodrer med. Har du spørgsmål til, hvilket foder du bør give din kat, så tøv ikke med at kontakte os. Her er vi alle dyreelskere og fagfolk, og vi rådgiver og vejleder hjertens gerne.

Når du bestiller foder hos Maxizoo.dk, så har du dine varer indenfor få dage, og selvfølgelig leveret lige til døren. Vi sørger altid for en tryg og nem handel samt for en hurtig ekspeditionstid.

Se vores udvalg af kattemad fra Sheba her på siden. Vi har alle de populære smage, og vi er sikre på, at vi kan levere netop den, din kat foretrækker.