KURV 0
LUK

Indkøbskurven er tom

Kradsetræ

I alt 1 sider indeholdende 51 varer

pr. side
Sorteret faldende. Klik for at sorterer stigende
Filter

I alt 1 sider indeholdende 51 varer

pr. side
Sorteret faldende. Klik for at sorterer stigende
Filter

Køb dit nye kradsetræ til katten, her på Maxizoo shoppen - se det kæmpe udvalg og find et lille eller stort “kattetræ” til en skarp pris.

Kradsetræer, der aktiverer og underholder

Katte kræver ikke nær så meget udstyr som hunde, men én ting er sikkert – de skal have noget at kradse i. Hvis du ikke ønsker, at din sofa, lænestolen eller sengetæppet skal ødelægges af kattekløer, så er det en god ide at anskaffe dig et kradsetræ.

Katte har brug for et sted at blive aktiveret og få musklerne brugt på en fornuftig måde. Med et “kattetræ” kan kløerne spidses, men det kan også fungere som et tilflugtssted for din kat.

I Maxizoo har vi mange forskellige slags kradsetræer til billige penge. Det kan til store katte, være et pænt mindre design eller en større installation, et såkaldt kradsemiljø, der også kan bruges til væg. Find præcis det du skal bruge i vores store og flotte udvalg her hos os.

Hvor højt skal et kradsetræ til katte være?

En god huskeregel for at finde ud af, om dit kradsetræ er højt nok er, at træet skal være mindst lige så højt som din kat, når den strækker sig helt ud. Det gør at selv, når din kat strækker sig allermest, er der noget at kradse i.

Har du flere katte er det en god ide at anskaffe dig et kattetræ, hvor der er flere platforme, så alle kan have noget at kradse i hele tiden.

Det skal siges at jo højere, jo bedre. Du kan faktisk næsten ikke købe et træ, der er for højt til nogle katte. Katte kan lide at klatre, som er en del af deres instinkter. Har du pladsen, kan du roligt købe stort til både indendørs og udendørs.

Kradsetræer til store katte

Nogle katteracer har brug for et større kradsemiljø alene på grund af deres vægt. Store kradsetræer er perfekte til racer som maine coon eller ragdoll, der begge er større katte.

Kradsetræer til store katte skal være endnu mere robuste med en tyk stamme, som kan holde til at en kat på et par ekstra kilo kan tumle og lege. Her er det også en god ide med platforme, der er forstærkede, så sikkerheden er i top. Anione har flere forskellige muligheder med flere platforme og større kradsemiljøer.

Du tænker måske, at det ikke lyder særlig pænt. Det kan også lyde uoverskueligt og som noget, der kommer til at tage meget af pladsen i hjemmet. Det behøver det dog ikke. Faktisk findes der mange forskellige udgaver med et flot design, som kan passe ind i de fleste hjem.

Det kan både være kradsetræerne, der står ude i rummet, som findes i forskellige træsorter, farver som beige og sort, som kan passe til netop din indretning. Og skal du have et kradsetræ, der går fra gulv til loft kan det også være en mulighed at få et bræt, der kan stå i hjørnet som Fit+Fun laver, eller som kan sættes fast på væggen som More For.

Forskellen på et kattetræ og et kradsebræt

Både et kattetræ og et kradsebræt har samme funktion; at aktivere din kat med leg. Den store forskel er i udformningen af produkterne.

Som du kan læse ud fra navnene, er et kattetræ en større installation med platforme og mulighed for klatring. Et kradsebræt er derimod et bræt, der evt. kan sættes på en væg, eller have en anden udformning som er unik. F.eks. en vippe eller som en blomst.

Vil du udforske flere muligheder kan du besøge os online eller vores butikker. Her finder du den bedste underholdning til din kat med spændende tilbud og en god pris. Køb dit nye kradsebræt eller kradsetræ hos os i dag!