KURV 0
LUK

Indkøbskurven er tom

Kattelemme

I alt 1 sider indeholdende 42 varer

pr. side
Sorteret faldende. Klik for at sorterer stigende
Filter

I alt 1 sider indeholdende 42 varer

pr. side
Sorteret faldende. Klik for at sorterer stigende
Filter

Køb din nye kattelem med chip, eller uden her på maxizoo.dk. Vi fører et kæmpe udvalg og har altid fokus på høj kvalitet, gode priser og lynhurtig levering.

Kattelemme og sikkerhed

Bor du i hus og synes, at din kat skal have ekstra frihed? Eller skal din kat bare ikke være isoleret i et enkelt rum, når du ikke er hjemme, kan det være en god ide at få installeret en kattelem.

Katte er helt deres egne og går også deres egne veje. De ved, hvor de hører til, men er altid klar til nye eventyr. For at din kat eller dine katte ikke bliver helt bims af at være indenfor en hel dag, kan en lem i døren hjælpe med at holde den/dem underholdt.

Hos Maxi Zoo forhandler vi et kæmpe udvalg i høj kvalitet og med gode tilbud. Vi har både de helt standard lemme, som du sikkert kender. Men vi forhandler også de moderne, der kan give sikkerhed for ingen uvedkommende gæster og med ordentlig låsemekanisme.

Derfor er en dør til katten en god ide

Katte har brug for underholdning og at blive aktiveret. Har du en indekat ved du, at det kræver opmærksomhed, legetøj og træning at gøre dem glade og at holde dem i ro. Har du en udekat, får de brændt meget af deres krudt af ude i naturen.

Derfor er en kattelem en god ide til dig, der ønsker, at din kat kan komme og gå som den vil. Når du ikke er hjemme, er det rart at vide, at din kat ikke er bundet til adressen, men kan komme ud og løbe, lege og jagte. Det gør forhåbentlig også, at når du kommer hjem fra arbejde, bliver du ikke mødt af en kat, der er helt understimuleret.

En kattedør giver altså både mere frihed til katten eller kattene, men også til dig som ejer.

Kattelem med chip

Når du er på udkig efter en lem til døren, er der faktisk flere muligheder end, du måske tror. I mange år var det en 2-vejs lem, der mest bestod af en låge, der kunne vippe frem og tilbage.

Denne slags kan stadig være god i dag – især, hvis du vil have den indenfor mellem to døre. Den kan ikke låses, men der følger som regel en dækplade. Hvis du installerer den på hoveddøren, er der dog stadig risiko for ubudne gæster i form af nabolagets andre katte eller helt andre dyr.

Derfor er der mange, der i dag er interesserede i en kattelem med chip. Det er en super smart teknologi, der bruger den chip, som din kat har fået med din data på dengang, den blev registreret. Lemmen kan derfor opfange, når den kat med den microchip er i nærheden, åbner den for lemmen. Det betyder, at det kun er din kat, der kan komme ind og ud.

Microchip Staywell kattelem

Blandt andet Staywell har udviklet en microchip kattelem. Her kan alle katte med en chip sikkert bevæge sig ind og ud af deres domæne. Det er også ideelt, hvis du har flere katte, så de kan bevæge sig frit rundt.

Før vi brugte microchips i vores katte, havde de fleste øretatoveringer, der kunne give oplysninger om katten og dens ejer. Har du en ældre kat med sådan en øretatovering, eller er din kat bare ikke chippet, findes der en løsning, så du også kan få en kattelem med microchip. Man kan nemlig købe en uafhængig chip, der kan sættes på katten og fungerer så på samme måde.

Se vores vilde sortiment, til gode priser i vores butikker, eller shop online, hvor vi altid har hurtig levering.