KURV 0
LUK

Indkøbskurven er tom

Kattehalsbånd, liner og seler

I alt 1 sider indeholdende 35 varer

pr. side
Sorteret faldende. Klik for at sorterer stigende
Filter

I alt 1 sider indeholdende 35 varer

pr. side
Sorteret faldende. Klik for at sorterer stigende
Filter

Kattehalsbånd til udekatten og indekatten

Halsbånd er ikke kun til hunde. De kan være til gavn for andre slags dyr – især for katte. Måske tænker du, at det er overflødigt med halsbånd til katte, men det kan faktisk være en rigtig god ide at eje et til din pelsede ven.

Alt i alt er halsbåndet en ekstra sikkerhed for dig og din kat. Der findes mange kattehalsbånde på markedet, så der er rig mulighed for at finde det, der passer til din kats behov.

Hos Maxi Zoo har vi et kæmpe udvalg til fornuftige priser. Du kan finde en masse på siden her i forskellige størrelse, farver og designs.

Kattehalsbånd kan give tryghed

Katte er meget selvstændige dyr, der ofte går deres egne veje. Især udekatte kommer og går ofte, som det passer dem. Derfor kan der være en utryghed ved ikke at vide, hvornår de kommer hjem, og hvor de er.

Har du en udekat, er det vigtigt, at halsbåndet er på, når katten bevæger sig ude i naturen og blandt andre. På den måde kan din kat identificeres, hvis den skulle fare vild eller komme til skade.

Et halsbånd i sig selv kan ikke give svar på, hvor din kat befinder sig, men det kan give en ekstra sikkerhed ved for eksempel at have et kattetegn på halsbåndet. På den måde kan du skrive, hvor din kat hører til, hvis den skulle være på afveje. Dette er selvfølgelig et supplement til øretatoveringen eller chip.

Ekstra sikkerhed

Du kan også overveje, hvad der vil sikre din kat allerbedst, når den er uden for matriklen. Her kan det for eksempel være en god ide at investere i et kattehalsbånd med refleks. På den måde kan din kat være mere synlig, når den bevæger sig udenfor i mørket.

Måske er du nervøs for, at et halsbånd vil være mere farligt end at lade din kat gå uden. Faktisk har kattehalsbånd en mekanisme, der gør, at de åbner dig, hvis din kat sidder fast og prøver at rive sig løst. På den måde undgår du risikoen for, at din kat kan blive kvalt.

Gå en tur med din kat

Har du derimod en indekat, tænker du måske, at halsbåndet er overflødigt, fordi den ikke går nogle steder. Men det kan faktisk være en god ide i hvert fald at eje et, i tilfælde af at din kat skulle slippe ud, eller du er med på trenden om at gå tur med din kat.

Måske har du set på nettet, at mange er begyndt at gå en tur med deres katte. Har du en indekat, kan det være en rigtig god måde at aktivere dem på. På den måde har du kontrol over, hvordan de møder verden udenfor.

Hvis det er noget, du har overvejet, er det en god ide at investere i et kattehalsbånd, en kattesele og en ordentlig katteline. Derudover skal du nok forvente, at det kræver lidt træning at få din kat til at forstå, hvad I laver.

Du har kontrollen

Det kan være en rigtig hyggelig oplevelse at tage din kat med på tur. Den har godt af noget frisk luft og nye omgivelser. Alt dette kan gøres på en sikker måde, hvor du styrer, hvor lang tid din kat skal være ude, og hvor den får lov at bevæge sig.

På den måde undgår du, at din kat kommer i farlige situationer, hvor den ikke kan tage vare på sig selv.