KURV 0
LUK

Indkøbskurven er tom

Transporttasker og transportkasser til kat

I alt 1 sider indeholdende 14 varer

pr. side
Sorteret faldende. Klik for at sorterer stigende
Filter

I alt 1 sider indeholdende 14 varer

pr. side
Sorteret faldende. Klik for at sorterer stigende
Filter

Transportkasser og tasker til katte

Har du hvad du skal bruge af udstyr til transport af din kat? Hos Maxizoo.dk kan du finde forskellige former for transportkasser til katte, og behagelige transporttasker, som er praktiske og nemme at medbringer overalt.

Ikke alle katte bryder sig om at blive transporteret, men der vil opstå situationer, hvor det er nødvendigt. I disse tilfælde gør du både dig selv og din kat en tjeneste ved at gøre transporten så smertefri som muligt.

Se det store udvalg af transportudstyr til katte her på siden.

Den helt rigtige transportkasse til katten?

Når du skal transportere din kat, så er udstyret af afgørende betydning for den gode oplevelse. Om valget skal falde på en taske eller en kasse er ikke lige meget - det er individuelt, hvad de forskellige katte trives med. En kasse vil give et mere stabilt fodfæste, end en taske vil. Transporttasken vil til gengæld give en fornemmelse af tættere kontakt til dig. Derudover er det relevant at se på, om transporten sker i bil, i tog eller til fods.

Der findes forskellige måder at øge kattens komfort på rejsen, og hos Maxizoo.dk kan du blandt andet finde nogle gode puder og hynder, der passer i transportboksen eller -tasken. Det kan desuden være rart at give katten noget aktivitetslegetøj med, hvis den skal sidde længe i boks eller taske.

Hvis I er ude på en længere rejse, skal du desuden kunne give vand og mad, hvor du bør have nogle lette skåle til transport brug - vi anbefaler at brug små skole og give lidt ad gangen, da det ikke vil være hensigtsmæssigt at lade foder og vand stå i transportboksen i tilfælde af at skålene vælter.

Tryghed under transporten - giv din kat en god oplevelse

De færreste katte er vant til at blive transporteret rundt, og de kan derfor være utrygge ved oplevelsen. Hvis de kun ser indersiden af en transportkasse på dagen for deres årlige dyrlægebesøg, så er det vel ikke så mærkeligt, at de forholder sig en smule skeptisk ved situationen.

For at øge kattens tryghed og trivsel under transport, er det en god idé at have dens transportboks eller -taske stående fremme, hvor den har mulighed for selv at gå ind og ud af den. Måske den ligefrem vil tage en lur i den i hjemmet - i så fald er du godt hjulpet, når katten skal transporteres.

En anden hjælp for katten er, at den får nogle ting med, den kender og er tryg ved. Hvis den har en pude eller noget legetøj, den er vant til at sove med, så kan det være en god idé at give den denne genstand med under transporten. At give den noget, den kender og forbinder med noget godt, hjælper katten til at finde ro og tryghed.

Find de bedste produkter her hos Maxizoo.dk

Hos Maxizoo.dk har vi et bredt sortiment at transportudstyr til katte. Med et godt udvalg af forskellige størrelser og designs, kan vi helt sikker også levere det produkt, der vil give netop din kat den bedste oplevelse.

Vi er alle dyreelskere hos Maxizoo.dk, og vi forhandler kun de bedste produkter - de produkter, vi selv bruger. Har du brug for rådgivning eller vejledning i, hvordan du bedst muligt håndterer transport af din kat, så står vi hjertens gerne til rådighed.

Og ellers er du velkommen til at tage et kig her på siden, hvor du nemt kan finde alt det, du har brug for. Vi leverer hurtigt, og selvfølgelig direkte til din dør.