KURV 0
LUK

Indkøbskurven er tom

70 25 21 07

Poteklubben

Få gode råd og fordele – bliv medlem af Poteklubben gratis!

Som medlem af Poten modtager du Maxi Zoo's e-mail nyhedsbrev Pote Info med Maxi Zoo’s tilbudsavis og andre gode tilbud. 
I nyhedsbrevet får du ligeledes gode råd og spændende artikler fra Maxi Zoo’s ekspertpanel og information om aktiviteter, som f.eks. foredrag, rådgivnings- og temaarrangementer i din lokale Maxi Zoo. Via vores nyhedsbrev får du også besked om særtilbud og arrangementer for Maxi Zoo’s medlemmer.
Vi kører løbende med udvalgte tilbud for vores medlemmer. Alle aktuelle medlemstilbud annonceres via Pote Info, Poteklubbens e-mail nyhedsbrev.

Du kan tilmelde dig her

 

Optjen medlemsrabat

Som medlem af Poteklubben har du mulighed for at få kontante fordele, jo mere du handler hos Maxi Zoo. Hver gang du handler for 100 kr., modtager du et Potemærke.

Hver gang du når et bestemt antal potemærker, kan de indløses til et personligt rabatkort, som gælder et helt år. Så snart du har indsamlet Potemærker nok til at kunne opgradere til næste niveau, udskiftes dit kort, og gyldigheden forlænges med et år. Efter udløb af et kort, skal du igen optjene potemærker.

Saml mærker indtil 30.06.2018

 

GRATIS fødselsdagsgave til alle hunde og katte

 

 

Når man har fødselsdag skal det selvfølgelig fejres med manér - derfor får alle fødselarer (hunde og katte) selvfølgelig en særlig hilsen fra Poteklubben på deres fødselsdag - i form af en fødselsdagsmail med kærlig hilsen fra Poteklubben. Som noget nyt finder du i mailen en kupon, som du kan bruge til indløsning af en lille overraskelse i én af vores butikker (OBS! Husk at klikke på "Vis alle billeder" øverst i mailen, så du kan se kuponen nederst).

For at dit kæledyr modtager vores fødselsdagsmail skal du have oprettet det med navn og fødselsdato under din medlemsprofil. Du kan til enhver tid rette og tilføje oplysninger til din profil ved at klikke på "Ret profil" i et af de nyhedsbreve, du har modtaget fra os. Du skal være opmærksom på at retter du dine oplysninger mindre end en uge til fødselsdagen, kan vi ikke nå at registrere det, da vores hilsen kommer ud ca. 2 dage inden selve fødselsdagen.
(OBS! Det er desværre ikke muligt at tilgå din profil fra vores hjemmeside)

 

FÅ 10% RABAT PÅ SOMMERHUSE OG FERIEBOLIGER!

Som medlem af Poteklubben får du 10 % rabat på 40.000 ferieboliger i 29 lande gennem NOVASOL og dansommer. læs mere her.

Vent venligst ...