KURV 0
LUK

Indkøbskurven er tom

Maxi Zoo Viby J

Adresse
  • Ringvej Syd 96
  • 8260 Viby
Åbningstider
Normale åbningstider
Søndag 02/04/2023 09.00 - 17.00
Mandag 03/04/2023 09.00 - 19.00
Tirsdag 04/04/2023 09.00 - 19.00
Onsdag 05/04/2023 09.00 - 19.00
Torsdag 06/04/2023 Lukket
Fredag 07/04/2023 Lukket
Lørdag 08/04/2023 09.00 - 17.00

På følgende dage holder vi lukket:

1. januar, Skærtorsdag, Langfredag, Påskedag, 2. Påskedag, Store Bededag, Kristi Himmelfartsdag, Pinsedag, 2. Pinsedag, Grundlovsdag samt den 24., 25. og 26. december.

Butikschef
Jesper

”I Maxi Zoo Viby er dine kæledyr altid velkomne. Kom ind og få inspiration og vejledning om valg af foder og tilbehør. ”

Aktiviteter i Maxi Zoo Viby

Ønsker du at se hvad der sker i butikken i den kommende tid, så tag et kig i vores eventkalender på Facebook her

Vil du hellere have, at aktiviteterne for butikken bliver sendt automatisk til din e-mail? Så meld dig ind i Poteklubben og gør samtidig brug af klubbens andre fordele. Du kan læse mere og melde dig ind her

Adoption af kæledyr

Går du med tanken om at udvide familien med en skøn vovse, en sød kat eller en lille fin kanin, så har landets internater en masse søde kæledyr, som lige nu venter på en kærlig familie. I Maxi Zoo Viby kan du nu se hvilke skønne kæledyr, der er klar til et nyt hjem i dit nærområde. Butikken tilbyder i samarbejde med Dyrenes Beskyttelse digital fremvisning, hvor det vil være muligt for dig at se alle de søde kæledyr, der leder efter en ny familie i dit nærområde. I butikken står vi klar til at rådgive dig om, hvad det kræver at udvide familien med en firbenet ven – og hvilke overvejelser du skal gøre dig, inden du adopterer et nyt familiemedlem. Læs mere om adoption.

Hundevask i Maxi Zoo – få en ren hund på kun 15 min.

I vores butik kan du nu få vasket din hund i vores moderne og professionelle vaskeanlæg. Uanset om du har en stor, mellem eller lille hund, kan den få sig et tiltrængt bad hos os. Når du bruger vores vaskeanlæg undgår du hår og skidt i badeværelset derhjemme og du kan tilmed også føntørre din hunds pels, så den er klar til en gennembørstning efter badet. Derudover er vaskeanlægget placeret i en højde, som gør, at du får en meget bedre arbejdsstilling.
Bemærk venligst: Hundevasken lukker 30 min. før butikkens almindelige lukketid - kom derfor i god tid, hvis du ønsker at vaske din hund.

Læs mere om hvordan det foregår og hvad det koster her

Samarbejdspartnere & fordele

I Maxi Zoo lægger vi stor vægt på at have professionelle samarbejdspartnere i vores lokalområder, som f.eks. opdrættere, trænere, dyrlæger og andre eksperter.

Du kan fra tid til anden møde de lokale samarbejdspartnere i butikken til forskellige arrangementer, og mange af vores samarbejdspartnere tilbyder også særlige fordele for dig, der er Potemedlem. Forhør dig i butikken omkring hvilke samarbejdspartnere, vi har lige for øjeblikket, og hvilke fordele der er i dette for dig.