KURV 0
LUK

Indkøbskurven er tom

70 25 21 07

Om Maxi Zoo

Vores historie

Maxi Zoo er Danmarks førende detailhandelskæde til kæledyr.

Det hele startede 1. oktober 1996, da PetGo åbnede den første butik i Næstved og senere samme år i Gentofte.

I 2003 blev vi en del af den tyske Fressnapf koncern og skiftede samtidig navn til Maxi Zoo, som er koncernens kædenavn uden for de tysktalende lande. Med mere end 1.400 butikker er Fressnapf/Maxi Zoo Europas største kæde af specialhandler til kæledyr. 

Vores succesfulde udvikling bygger på et klart koncept skabt af Fressnapf’s grundlægger Torsten Toeller; Et bredt vareudvalg - udstillet på et stort salgsareal, kvalitet for pengene samt kompetent og faglig rådgivning.

I Danmark har vi i dag 44 butikker. Du kan se, hvor vi har butikker ved at klikke her. 
 

Det står vi for

I Maxi Zoo elsker vi dyr og vi vil det bedste på dyrenes vegne. Derfor stræber vi efter altid at give dig som kunde et solidt grundlag for at træffe de valg, som sikrer dit kæledyr en høj livskvalitet. Det kan f.eks. være rådgivning om fodring, pasning og pleje samt aktivering af dit kæledyr.

Faglig viden har meget høj prioritet for os. Derfor indgår vi løbende samarbejder med en række eksterne fageksperter og vi har også en række interne eksperter. Læs mere om vores eksperter her, hvor du også kan finde generel viden om dyr og mere dybdegående artikler om udvalgte emner.  Du har også mulighed for at stille spørgsmål til vores ekspertpanel på facebook. Besøg Maxi Zoo's facebook side her.

Maxi Zoo samarbejder også med en række andre partnere, der er specialiseret i kæledyr og deres velbefindende. Det dækker f.eks. over opdrættere af hunde, katte og gnavere, trænere og adfærdsbehandlere, kenneler, frisører og dyrlæger. Og er du medlem af vores kundeklub (Poteklubben), opnår du ekstra fordele hos flere af vores samarbejdspartnere. Du kan læse mere om vores kundeklub og samarbejdspartnere her.

Det er desværre ikke alle dyr, der er så heldige at have et trygt hjem og en familie, der kan tage sig af dem. Maxi Zoo vil gerne hjælpe dyr i nød, og derfor har vi aftaler med dyrehjem, internater og hjælpeorganisationer om at donere overskudsfoder og andre produkter, som kan komme disse dyr til gode.
 

Kærlighed til kæledyr

”Kærlighed til kæledyr” er kædens motto. Da vi er en del af Fressnapf koncernen med over 1.400 butikker i Europa har vi de nødvendige ressourcer til at sikre, at vores produkter løbende bliver kvalitetssikret. Samtidig har vi rigtig gode indkøbsbetingelser indenfor alle kategorier, hvilket betyder at Maxi Zoo kan tilbyde et bredt sortiment af høj kvalitet, uanset hvilket budget du har til rådighed.

I Maxi Zoo er vi også stolte af at kunne tilbyde Danmarks bredeste udvalg af foder, så vi har mulighed for at tilbyde præcis det, dit kæledyr ernæringsmæssigt har brug for. Og du kan trygt handle foder hos os. Kan dit kæledyr ikke lide foderet har vi en smagsgaranti, så du kan få pengene igen. Du kan læse mere om vores smagsgaranti her.

 

Vision

Det er vores vision at skabe et lykkeligere liv for kæledyr og deres ejere. Vi tror på, at når vores dyr trives og er lykkelige, bliver vi mennesker også mere lykkelige. Derfor er vores motto: Happier Pets. Happier people.

Maxi Zoo er den førende dyrehandlerkæde i Danmark, men vi vil blive endnu bedre og skabe mere vækst og succes. Det skal vi gøre ved at være modige og på forkant med de forandringer og trends, som finder sted i verden. Vi vil være den foretrukne partner for kæledyrsejere – både når det gælder produkter til kæledyr og rådgivning om kæledyrs trivsel.

Naturligvis ved vi ikke hvordan verden ser ud i 2020. Men én ting ved vi med sikkerhed: Den vil se anderledes ud end den gør i dag. Heldigvis elsker vi alt, hvad der er anderledes. Vi elsker forandringer! Vi tror på at de som konstant formår at være på forkant med de forandringer der sker i verden, vinder. Og vi vil være vinderne – dem der altid er unikke og et skridt foran.

For at kunne realisere vores vision skal vi fortsætte med, at fokusere på vores fem forretningsstrategier, der differentierer os fra vores konkurrenter og gør os til dem, vi er. De fem forretningsstrategier er kort fortalt vores brede produktsortiment til markedets bedste priser, vores kompetente rådgivning og høje service, vores tilgængelighed, vores fokus på dyrevelfærd – og sidst, men ikke mindst vores evne til at skabe et fællesskab for dyreelskere.

Vi vil altid være der for vores kunder, inspirere og hjælpe dem. Vi skal blive ved med at udvikle os, og skabe endnu dybere indsigt i alt, hvad der vedrører forholdet mellem kæledyr og deres ejere. Hvad motiverer en person eller en familie til at anskaffe sig et kæledyr? Hvad er vigtigt for kæledyrsejere og deres dyr? Hvad bekymrer kæledyrsejere sig om, og hvornår føler de sig usikre? Hvad gør dem rigtig glade, og hvad er det de virkelig gerne vil? Det er vores fornemmeste opgave at finde ud af hvad de har behov for. også selvom de ikke selv ved det! Jo bedre vi kender vores kunders forskellige drømme, behov og bekymringer, jo mere værdi og succes kan vi skabe for både dem og os.

 

Mission

Det er vores mission at gøre alt hvad vi kan for, at gøre livet sjovere, nemmere og lykkeligere for kæledyr og deres ejere.

Kæledyr skaber glæde og øger menneskers livskvalitet. Kæledyr gør os både lykkeligere og mere sunde. Forskning viser, at mennesker lever længere når de har et kæledyr.

Kæledyr kan være en ven og en varm modtagelse når man kommer hjem efter en lang arbejds- eller skoledag. Vores kæledyr er ofte en integreret del af familien, og får masser af opmærksomhed, pleje og kærlighed.

I Maxi Zoo forstår vi hvor vigtigt forholdet mellem mennesker og dyr er. Vi elsker dyr af hele vores hjerte! Og vi ved, at kæledyrsejere har brug for kompetent rådgivning, og føle sig i fuldstændig trygge hænder, når det gælder deres elskede kæledyr.

 

Kontakt os

Maxi Zoo er interesseret i at gøre tingene endnu bedre, og vi vil altid gerne høre, hvordan vores kunder oplever os. Har du ris, ros eller andet du gerne vil dele med os, er du velkommen til at kontakte os. Du kan finde vores adresse eller skrive til os her.

Vent venligst ...