KURV 0
LUK

Indkøbskurven er tom

Prismatch uden diskussion Prismatch uden diskussion

Maxi Zoo prismatch - uden diskussion!

Når du handler i Maxi Zoo, så er du altid sikret den bedste pris i Danmark, uanset hvilket produkt i vores sortiment du ønsker at købe. Vi stræber altid efter at have det bredeste udbud, til de allermest attraktive priser – og skulle der være en enkelt vare eller to, hvor én af vores konkurrenter undtagelsesvis har en bedre pris – så matcher vi øjeblikkeligt prisen!

Maxi Zoo Prismatch gælder:

  • Alle danske butikker og webshops.
  • Varen skal være identisk.
  • Tilbuddet skal være gældende, tilgængeligt på konkurrentens hjemmeside (dvs. varen må ikke være udsolgt) og kunne dokumenteres i købsøjeblikket. Du skal fremvise bon, billede, annonce, tilbudsavis eller lignende i butikken.
  • Syv dage efter du har købt en vare i Maxi Zoo. Dokumentation herfor medbringes.
  • Køb til privat brug.

NB: Vi matcher ikke betalte abonnementsklubber, opdrætterfordele e.l., hvor det fx kræver et medlemskab at opnå tilbuddet. Varen skal kunne købes af enhver, der besøger hjemmesiden, uden brug af et særligt login eller medlemsnummer.

Kan jeg kombinere prismatch med tilbud i Maxi Zoo?

Nej, det kan du ikke. Vores prismatch, er et match af prisen hos en konkurrent, der sikrer, at du får varen billigst muligt. Men vi matcher ikke prisen og giver dig vores tilbud yderligere oveni.

For eksempel: En vare, der normalt koster 200 kr. hos Maxi Zoo, er på tilbud med 20 %, og koster nu 160 kr. Hos konkurrenten har du fundet varen til 150 kr. Her matcher vi prisen, så du får den laveste pris, altså 150 kr.

Ved prisen på 160 kr. har du allerede fået 20 %, så prismatchet til de 150 kr. er rent match, dvs. en tilretning af din pris, så du får den laveste pris.