KURV 0
LUK

Indkøbskurven er tom

THUNDERSHIRT

I alt 1 sider indeholdende 10 varer

pr. side
Sorteret faldende. Klik for at sorterer stigende
Filter

I alt 1 sider indeholdende 10 varer

pr. side
Sorteret faldende. Klik for at sorterer stigende
Filter

Thundershirt

Har du en hund, der er ængstelige eller urolig af natur, eller en hund, der af anden årsag indimellem har brug for hjælp til at berolige nerverne? Hvis ja, så er du landet helt rigtigt.

Læs med her, hvor vi præsenterer den gennemtænkte og effektive Thundershirt - en banebrydende opfindelse, der har en beviselig positiv effekt på ængstelige hunde.

Vi er stolte af at forhandle disse geniale Thundershirts her hos Maxizoo.dk, og vi har et godt udvalg af størrelser, så vi kan holde alle hundetyper trygge og tilpasse, uanset hvad livet bringer.

Hvorfor bliver hunden utryg - og hvad kan vi gøre?

Det kan være svært at vide, hvorfor vores dyr bliver utrygge - vi kan af gode grunde ikke spørge dem. Nogle gange kan det have en naturlig og logisk forklaring, andre gange kan det skyldes biologi eller genetik.

Nogle dyr kan have en traumereaktion som et resultat af en eller flere dårlige oplevelser tidligere i livet - dette vil sætte sig som uro og utryghed i fremtidige situationer, der ligner den, der i første omgang udløste traumet. Dette kan for eksempel være besøg hos dyrlægen, skræk for andre hunde, angst for støj og lignende konkrete tilfælde.

Når angsten er genetisk eller biologisk betinget, så vil det være en mere permanent utryghed, der ses i hunden. Det kan desuden komme til udtryk som ekstrem separationsangst, tendens til hysterisk gøen, samt aggressiv eller opfarende adfærd.

Har du en utryg eller ængstelig hund, så er det vigtigt, at du hjælper den så godt, du kan, og at du går til opgaven med indsigt og forståelse. I langt de fleste tilfælde kan den urolige adfærd ændres gennem træning og positiv forstærkning. Effekten af træningen kan forstærkes markant ved brug af nogle sunde og virksomme hjælpemidler - som blandt andet Thundershirt. For de fleste hunde gælder det faktisk, at alene brugen af Thundershirt vil reducere eller eliminere angstreaktionerne også uden den målrettede træning.

Køb Thundershirt her hos Maxizoo.dk og oplev den fremragende effekt

Thundershirt virker ved at påføre hunden et blidt men konstant tryk. Effekten er tilsvarende den tyngdedyner, der hjælper mennesker med ADHD, autisme og angst, har. At stimulere kroppen med disse virkemidler har en veldokumenteret beroligende og afslappende effekt - også på vores dyr.

Thundershirt kan bruges i en træningssammenhæng, når du aktivt arbejder på at ændre en uhensigtsmæssig adfærd. Den kan desuden bruges som en støtte for hunden i de situationer, du ved, kan forårsage hunden stress og angst - situationer, der normalt vil påvirke hundens nervesystem.

Vi bør altid gøre vores ypperste for at mindske uro og ængstelighed hos vores dyr. Når hunden er bange, så vil den være mere tilbøjelig til at reagere instinktivt og uhensigtsmæssigt, og det kan potentielt blive en farlig situation, hvis hunden føler behov for at forsvare sig. Dertil kommer, at en tryg og tilpas hund trives bedre, end en utryg hund - det kommer næppe bag på nogen.

Det er vigtigt at følge anvisningerne for brugen af Thundershirt, inden du indfører den i din træning. Hunden bør altid tilvænnes udstyret lidt ad gangen. Det er desuden vigtigt at denne tilvænningsproces foregår, imens hunden er rolig og i trygge omgivelser - hvis produktet alene bruges, når hunden befinder sig i situationer, der gør den urolig, så risikerer du at skabe en association mellem Thundershirt og det, der for hunden er ubehageligt. Denne situation er selvsagt ikke ønskværdig.

Thundershirts kommer i forskellige størrelser og tilpasningsmuligheder, og vi har dem alle repræsenteret hos Maxizoo.dk. Bestil den smarte Thundershirt i dag - du har en 45 dages tilfredshedsgaranti, så der er intet tabt ved at give den et skud.