KURV 0
LUK

Indkøbskurven er tom

Medlemsrabat i Maxi ZooMedlemsrabat i Maxi Zoo

Optjen medlemsrabatter i Maxi Zoo

Som medlem af Poteklubben har du mulighed for at få kontante fordele, jo mere du handler hos Maxi Zoo. Hver gang du handler for 100 kr., modtager du et potemærke. Hver gang du har samlet et bestemt antal potemærker i dit samlehæfte, kan de indløses til et personligt rabatkort, som gælder et helt år. Så snart du har indsamlet potemærker nok til at kunne opgradere til næste niveau, udskiftes dit kort og gyldigheden forlænges med et år.

Efter udløb af et kort, skal du igen optjene potemærker. Du kan selvfølgelig bruge allerede optjente mærker i dit hæfte til at få udstedt et nyt kort såfremt, du har mærker nok til et bestemt niveau. Vi regner altså med, at du samler mærker løbende, således at du rent faktisk kan indløse et nyt kort ved dit aktive korts udløb. F.eks. har du et guldkort (gældende 1 år), så vil du på det år, kortet gælder, formodentlig samle nok mærker til at kunne indløse et nyt guldkort ved det 'gamle' korts udløb.

Du kan få potemærkerne ved at bede om dem, når du betaler i butikken, så udleverer personalet mærkerne til dig. Handler du online på maxizoo.dk, skal du medbringe din ordrebekræftelse til din lokale butik, for at få udleveret potemærker for dit online køb.


Sådan fungerer det - saml potemærker og få et rabatmedlemskort

Herunder kan du se hvor mange potemærker du skal samle for at blive henholdsvis bronze-, sølv- eller guldmedlem og dermed få rabat på alle dine køb i Maxi Zoo.

Du skal handle for sammenlagt minimum 1.000 kr. for at kunne blive bronzemedlem. For at blive sølvmedlem skal du i alt handle for minimum 4.500 kr., og for at blive guldmedlem skal du i alt handle for minimum 10.000 kr. Du bør blive ved med at samle potemærker, mens du har et guld-, sølv- eller bronzekort, og på den måde har du optjent nok til nyt guld-, sølv- eller bronzekort, når gyldigheden af dit nuværende kort ophører.

Husk at medlemskortet er personligt og kun må bruges af kortholder. Maxi Zoo forbeholder sig ret til kun at udbetale rabat, såfremt gyldig legitimation kan fremvises.

sådan fungerer Maxi Zoo medlemsrabatsådan fungerer Maxi Zoo medlemsrabat

Så mange potemærker skal du samle

 • 10 potemærker = bronzekort og dermed 4% rabat på alle køb
 • 35 (yderligere) potemærker = sølvkort og dermed 6% rabat på alle køb
 • 55 (yderligere) potemærker = guldkort og dermed 10% rabat på alle køb

Brug dit medlemsrabatkort, når du handler på maxizoo.dk

Du kan også bruge dit medlemsrabatkort når du handler online på vores webshop. Herunder kan du se hvordan.

Sådan gør du

 1. Læg de varer, du gerne vil bestille, i kurven og klik videre til kassen
 2. Udfyld dine leveringsoplysninger
 3. Indtast dit kortnummer i feltet der hedder "Medlemsrabat / Rabatkode" og tryk på ”Indløs” knappen
 4. Din medlemsrabat er nu fratrukket din ordre
 5. Gennemfør ordren og betal

Bemærk venligst: Medlemsrabatten gælder ikke fragtomkostninger.
Potemærker for online køb, skal afhentes i butik. Medbring venligst din ordrebekræftelse, så kan personalet udlevere potemærker til dig.


Betingelser for medlemsrabat

 • Rabatprogrammets fordele gælder alle produkter, der udbydes i Maxi Zoo Danmark. Rabatten gælder på HELE bonens fulde beløb.
 • Det er KUN muligt at få ét potemærke pr. handlede 100 kr. Der kan ikke rundes op. Det er ikke tilladt at optjene point på andres indkøb.
 • Potemedlemsskabet samt bronze-, sølv- og guldkort er personligt og må ikke benyttes af andre
 • Gyldig legitimation samt poteklubmedlemskort skal fremvises på forespørgsel fra Maxi Zoo’s personale
 • Maxi Zoo Danmark, Industriparken 21A, 3. sal, 2750 Ballerup, står bag Poteklubben og rabatordningen. Maxi Zoo Danmark forbeholder sig ret til øjeblikkeligt at ophæve et potemedlemsskab og alle tilhørende rettigheder, hvis ordningens vilkår og betingelser ikke overholdes. Misbrug af rabatkortet kan medføre permanent ekskludering af Poteklubben, og dermed også, at vi inddrager dine opsamlede potemærker.
 • Ansatte i Maxi Zoo samt personer i deres hustand kan ikke opnå disse fordele

OBS! Medlemskab i Poteklubben er et krav for at kunne gøre brug af rabatordningen og dermed optjene medlemsrabat. Du kan tilmelde dig gratis her.