KURV 0
LUK

Indkøbskurven er tom

God service fra snude til halespids - vores services i din butik

I over 60 butikker i hele Danmark tilbyder vi et stort udvalg af produkter, faglig rådgivning og mange attraktive services til dig og dit kæledyr. Tag dit kæledyr med og kom ned i din lokale Maxi Zoo - vi glæder os til dit besøg.


Særlige services i udvalgte butikker


Services i alle butikker

 • Kompetent rådgivning
  Vi har mange års erfaring, samt uddannede eksperter der er klar til at hjælpe og vejlede dig.

 • Alle kæledyr er velkomne
  Kæledyr, små som store, er velkomne i vores butikker, og vi elsker at møde dem.

 • Poteklubben
  Få en gratis fødselsdagsgave til dit kæledyr, og opnå op til 10% rabat når du handler hos os.

 • Hundebar
  Der er altid vand til vores pelsklædte kunder i vores hundebar.

 • Prismatch
  Hvis du har set produktet billigere et andet sted, matcher vi naturligvis prisen.

 • Click & Collect
  Med Click & Collect har du mulighed for at bestille og betale online, med afhentning i din lokale Maxi Zoo, ofte samme dag.

 • Stort udvalg
  Hos Maxi Zoo bestræber vi os på at føre et bredt udvalg af produkter til kæledyr.

 • Smagsgaranti
  Med vores smagsgaranti behøver du ikke være bekymret over at prøve nyt foder. Vi bytter, eller giver pengene tilbage, hvis dit kæledyr ikke kan lide det nye foder.


Ofte stillede spørgsmål

   

Vores butikker har alle et bredt sortiment, med rigtig mange varer, både indenfor foder, snacks, udstyr, legetøj og meget mere. Dog kan sortimentet variere en smule, da butikkerne har forskellig størrelse. Hvis du ønsker en specifik vare, men er i tvivl om de har den i din lokale Maxi Zoo, kan du altid ringe direkte til butikken og spørge. Find butik her.

Hvis de ikke har varen kan du enten bestille den som Click & Collect på maxizoo.dk eller spørge butikkens personale om de har mulighed for at bestille varen hjem til dig.

Ja, det kan du altid gøre. Du skal blot huske at medbringe din kvittering eller ordrebekræftelse, som du modtog på mail, da du bestilte, hvis du bestilte online. Det er nemlig din kvittering. Bemærk: at pakkesedlen ikke er din ordrebekræftelse og derfor ikke bliver godtaget som kvittering i butikken.

I Maxi Zoo har vi altid en månedsavis fyldt med gode besparelser og tilbud, bl.a. Månedens HUG, og én gang om måneden kan du også finde vores ugeavis her på maxizoo.dk. Specifikke tilbud i din lokale Maxi Zoo butik kan være aktuelt i nogle tilfælde, men disse kan ikke ses på maxizoo.dk, så dem kan du kun se når du går fysisk ned i din lokale butik.

Husk at hvis du har fundet en vare billigere et andet sted, kan du prismatche varen hos os. Det kan du både gøre online og direkte i butikken - læs mere om prismatch her.