KURV 0
LUK

Indkøbskurven er tom

Kattebakker

I alt 2 sider indeholdende 114 varer

pr. side
Sorteret faldende. Klik for at sorterer stigende
  1. 1
  2. 2
Filter

I alt 2 sider indeholdende 114 varer

pr. side
Sorteret faldende. Klik for at sorterer stigende
  1. 1
  2. 2
Filter

Køb din nye kattebakke her på maxizoo.dk i dag og få lynhurtigt leveret.

Naturen går som bekendt sin gang og det, der skal ind, skal også ud igen på et tidspunkt. Som katteejer har du måske overvejet, hvilken kattebakke der er bedst. Og du overvejer måske også hvilke muligheder der generelt er for at slippe mest muligt for kontakten med din kats efterladenskaber.

Der spiller flere ting ind, når det handler om at få den bedste, mest lugtfrie oplevelse for dig og din kat. F.eks. hvilket slags kattegrus, der skal bruges? Kan det betale sig at få en selvrensende? Og hvor skal kattetoilettet stå, så det er til mindst mulig gene, men stadig til at komme til for din kat?

Hos Maxi Zoo har vi et stort sortiment, i høj kvalitet. Her kan du altid finde det tilbud, der passer til dig, dit hjem og din kat.

Hvad skal en kattebakke kunne?

Du kommer ikke udenom at skulle have en kattebakke i dit hjem, hvis du har en kat. Selv udendørs katte har bruge for et sted at besørge – enten når du ikke er hjemme eller når der ikke er mulighed for at lukke katten ud.

Det kræver også træning af få din kat til at bruge den, men når det er gjort, er det faktisk ret overskueligt at holde det hele rent og pænt. Noget god kattegrus, der tiltrækker din kat og gør lugtgenerne mindre, en grusskovl og det rette sted i dit hjem – så er du godt på vej.

Kattebakke med låg

Kattens toilet er ikke noget, der just pynter i dit hjem, men de er vigtige for din kats ve og vel. De findes også i mere elegante udtryk, men vi kommer ikke udenom, at det er her, din kat træder af på naturens vegne.

Du har sikkert oplevet et hjem, hvor der vitterligt bare var en bakke med noget kattegrus. Er du selv interesseret i at give din kat lidt ekstra privatliv og dig selv en mere lugtfri oplevelse kan du med fordel vælge en kattebakke med låg. Her vil der som regel være en lille kattelem eller hul af en art, som din kat kan bruge.

Ved at vælge én med låg undgår du også i højere grad kattegrus alle vegne. Det kan din kat nemlig nemt få fordelt ud over hele rummet, hvis du har en åben én. De fylder lidt mere i rummet, men kan også fås i diskrete designs i douche farver.

Lukket kattebakke

Et andet ord for en kattebakke med låg er en lukket kattebakke. En lukket er efterhånden mere populær end en åben. Det skyldes især funktionaliteten og begrænsningerne af lugtgener.

I en lukket medfølger der ofte en grusske, der let kan opbevares, samt der er flere og flere, der er udstyret med et kulfilter, der også hjælper på lugten. Det gør disse lukkede toiletter er mere funktionelle, da de kan stå i flere forskellige rum, end kun badeværelset eller bryggerset.

Nogle af de lukkede har også en indbygget rist, så det gør den nemmere at rense. Du kan også tage skridtet og investere i et automatisk, selvrensende kattetoilet. Kattene selv kan ofte bedst lide at bruge lukkede kattetoiletter, da de præcis som mennesker, bedst kan lide at gå på toilettet i ro og mag uden øjne, der følger dem.

Du kan se vores kæmpe udvalg i Maxi Zoos butikker, eller shop online og få hurtig levering.