KURV 0
LUK

Indkøbskurven er tom

Hundevask i Maxi Zoo

Øv! Nu er din hund igen blevet godt og grundigt snavset efter en tur i hundeskoven! Men fortvivl ikke – der er råd forude! Hos Maxi Zoo kan du nu få vasket din hund i vores moderne og professionelle vaskeanlæg. Uanset om du har en stor, mellem eller lille hund, kan den få sig et tiltrængt bad hos os. Når du bruger vores vaskeanlæg, kan du også føntørre din hunds pels, så den er klar til en gennembørstning efter badet. En hund trives ekstra godt, når den har en lækker og velholdt pels.

Der er 2 forskellige typer af shampooer og en balsam til rådighed, så du er sikker på at komme hjem med en skinnende, ren og velduftende hund med en flot og glansfuld pels. Når du vasker din hund hos os i vores vaskeanlæg, så undgår du hår og skidt i badeværelset derhjemme samtidig med, at du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt din våde hund skulle finde på at hoppe op i sofaen eller sengen. Derudover er vaskeanlægget placeret i en højde, som gør, at du får en meget bedre arbejdsstilling. Du kan i dag få vasket din hund i udvalgte Maxi Zoo-butikker, som du kan se nedenfor.

Vask selv din hund nemt og billigt i Maxi Zoo på kun 15 minutter for kun 49,95 kr., eller køb et stempelkort for 199,95, hvor du køber 4 vaske og få den 5. gratis. 
Bemærk venligst: Hundevasken lukker 30 min. før butikkens almindelige lukketid - kom derfor i god tid, hvis du ønsker at vaske din hund.

find hundevaskfind hundevask

Butikker med hundevask

Bemærk venligst: Hundevasken lukker 30 min. før butikkens almindelige lukketid.

Jylland

Fyn

Sjælland